Teknoloji

Skype for Business ön izlemesine toplantı yayını özelliği eklendi

Microsoft, kurumsal Office 365 kullanıcıları için hazırladığı yeni Skype for Business ön izlemesini duyurdu. Söz konusu ön izleme sürümüyle Skype for Business kullanıcılarına üç yeni özellik sunuluyor. Bu yeni özelliklerden ikisinin ilk etapta sadece ABD’de kullanılabilecek olmasıysa hayal kırıklığı yaratıyor. Skype üzerinden gerçekleştirilen görüşmeleri yayınlama imkanı veren Skype Meeting Broadcast ise yeni özelliklerin en dikkat çekicisi konumunda. Bu özellik sayesinde Skype’te gerçekleştirilen görüşmeler, 10 bin Skype for Business kullanıcısı tarafından izlenebilir hâle geliyor.

Toplantı yayını özelliği sayesinde farklı noktalarda çalışanları bulunan şirketlerin önemli görüşmelere katılması ve süreçlerden haberdar olması kolaylaşıyor. Skype for Business kullanıcıları, neredeyse tüm Skype uyumlu cihazlar üzerinden toplantı yayınlarını takip edebiliyor. Bing Pulse’ın sisteme entegre edilmesi izleyicilerin oylamalara katılmasının önünü açarken, Yammer da kullanıcılar arasında diyalog sağlıyor. Skype for Business’ın toplantı yayını özelliğinden dünyanın her yerinde faydalanılabilecek.

PSTN Konferans ve Cloud PBX özelliklerindense sadece Skype for Business’in ABD’deki kullanıcıları yararlanabilecek. PSTN Konferans özelliği Skype for Business yayınına davet edilen kişilerin toplantıya cep telefonları veya sabit hatları aracılığıyla katılmasını mümkün hâle getiriyor. Cloud PBX ise ABD’deki kullanıcıların Skype for Business uygulaması üzerinden geleneksel aramalar yapabilmelerini ve aranabilmelerini sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER