Teknoloji

Skype Android uygulamasına yeni arka plan özelliği

skype güvenlik açığı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Skype Android uygulaması için hazırlanan en son güncelleme, önemli bir özelliği beraberinde getiriyor. Artık uygulamayı kullananlar, görüntülü görüşmeler sırasında arka planlarını bulanık hâle getirebilecek. Böylelikle gizlilik konusunda hassas olanlara yeni bir araç daha sunulmuş oluyor.

Güncellemenin getirdiği yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor. Android kullanıcıları Skype’ta artık daha fazla özelleştirilmiş reaksiyon seçeneğinden faydalanabilecek. Ancak Microsoft’un Skype için Android’in ötesinde yenilikler yaptığını da belirtmek gerekiyor.

iPhone ve iPad sahipleri, Skype’ın paylaşım eklentisinde artık daha fazla seçenek görebilecek. Buna ek olarak; koyu mod desteği ekleyen Microsoft, iOS ve iPadOS uygulamalarının performansında da artış vadediyor.

Skype Android, iOS ve iPadOS için hazırlanan güncelleme, hata düzeltmelerini ve kararlılık iyileştirmelerini de barındırıyor. Güncellemenin dağıtımının kademeli olarak yapılacağını ve bu nedenle bazı kullanıcıların güncellemeye daha erken ulaşacağını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER