Teknoloji

Skype Android uygulaması video mesajları kaydedebilecek

skype-android-191115

Skype Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, kullanıcıların kendilerine gelen video mesajları kaydetmesini mümkün kılıyor. Kullanıcılar saklamak istedikleri mesajın üstüne dokunup “Galeriye Kaydet” seçeneğini işaretlediklerinde kayıt işlemi gerçekleşmiş olacak.

Skype Android uygulamasına güncellemeyle eklenen özellikler, video mesajların kaydedilebilmesiyle sınırlı kalmıyor. Örneğin, Son Sohbetler sekmesinde gösterilen bir konuşmanın üstüne uzun basıldığında bir araç çubuğu çıkıyor. Bu menü üzerinden silme, konuşmayı sessize alma, mesajı okunmuş olarak işaretleme gibi işlemler hızla gerçekleştiriliyor.

Yenilenen Skype Android uygulamasıyla galerideki bir fotoğrafı grup sohbetlerinde paylaşmak veya bir konuşmadaki fotoğrafı başka bir fotoğrafa iletmek kolaylaşıyor. Skype’ın “Moji” adını taşıyan kısa video kliplerinin de iletilebilmesi ve arama işlevinin geliştirilmesi güncellemenin Skype Android uygulamasına getirdikleri arasında bulunuyor.

Güncellenen Skype Android uygulamasına Google Play Store üzerinden erişilebiliyor. Yeni özelliklerin Skype iOS uygulamasına ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER