Manşetler

Skype Android uygulaması güncellendi, video görüşme desteği sunulan cihaz sayısı arttı

Skype’ın Android uygulaması güncellendi. Hatırlayacak olursanız, geçtiğimiz haziran ayı sonunda gelen yeni bir güncellemeyle birlikte Android cihazları üzerinden görüntülü görüşme yapmak da mümkün hâle gelmişti. Yine de, desteklenen Android cihazı sayısı bir hayli azdı. 2.1.0.46 numaralı yeni sürümle birlikte desteklenen cihaz sayısı daha da artmış ldu.

Başlangıçta Google Nexus S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro ve HTC Desire S ile görüntülü görüşme yapmak mümkündü. Gelen güncellemeyle birlikte desteklenen cihazların arasına Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S, HTC Desire (2.2 yüklü), HTC Sensation, HTC Evo 3D, HTC Incredible S, HTC Desire HD, HTC Flyer, Sony Ericsson Xperia Play, Sony Ericsson Xperia ray, Sony Ericsson Xperia mini pro ve Acer A5 de katıldı.

Skype’ın belirttiğine göre, eğer Android 2.2 ve üstü bir sürüme sahip olan cihaz kullanıyorsanız, ancak cihazınız Skype’ın desteklediği cihazlar arasında yer almıyorsa, yine de ayarlar bölümünden video arama özelliğini etkinleştirebiliyor olmalısınız. Yine de, video kalitesinin resmen desteklenen bir cihazdaki kadar iyi olmayacağı Skype tarafından dile getiriliyor.

İlgili – Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER