Eğlence

Skyfire VideoQ iOS uygulamasıyla Flash videolarını sonra izlemek için sıralayın

Flash videoların iOS platformu üzerinden izlenmesine olanak sağlayan Skyfire mobil internet tarayıcısının arkasındaki ekip şimdi de VideoQ adı verilen yeni bir iOS uygulaması çıkardı. Bu uygulama, Skyfire internet tarayıcısıyla aynı şekilde kullanıcılara Flash videoları iOS cihazları üzerinden izlenmesine olanak sağlıyor, ancak Flash videoları oynatma işlevine daha fazla odaklanıyor.

Şirket birçok iOS kullanıcısının Safari internet tarayıcısını kullandığını düşünüyor olmalı ki, Skyfire’ın en önemli özelliğini bağımsız bir uygulama olarak sunmayı uygun görmüş. Read It Later veya Instapaper gibi sonradan okuma fırsatı sunan servislere benzer mantığa sahip olan bu uygulama kullanıcılara video bağlantılarını e-posta, kopyalama panosu veya Safari’ye yüklenecek bir bookmark aracıyla uygulamaya aktarma ve Flash videoların sonradan izlenmek üzere sırayla indirmesi imkânını tanıyor.

VideoQ uygulaması içinde Haberler, Spor, Teknoloji, Komedi, Çocuklar ve Hayvanlar gibi çeşitli kanallar da bulunuyor. “Hot” adı verilen bir bölümde ise en çok izlenen videolar listeleniyor. 1.99$’lık fiyata sahip olan Skyfire VideoQ uygulaması hem iPad hem de iPhone’a özel kullanıcı arayüzleriyle geliyor. Uygulama henüz Türkiye App Store’da yer almıyor, ancak çok yakında geleceğini tahmin ediyoruz.

İlgili – iPodNN

İLGİLİ HABERLER