Teknoloji

Skyfire iPhone uygulamasının 3.0 numaralı yeni sürümü App Store’da – Video

Mobil internet tarayıcısı geliştiren Skyfire, Apple’ın iPhone’una özel Skyfire mobil internet tarayıcısının 3.0 versiyonunu yayınladı. Güncellenmiş versiyonda Adobe Flash tabanlı videolar için iyileştirilmiş destek sunuluyor.

Bunun yanı sıra Facebook ve Twitter entegrasyonu, OneTous Search adı verilen yeni bir özellik, sosyal ağlardaki arkadaşlardan içerik tavsiyeleri ve entegre edilmiş Facebook “Beğen” butonu Skyfire 3.0’ın diğer yenilikleri olarak dikkat çekiyor. Skyfire’ın CEO’su Jeff Glueck “iPhone’a özel Skyfire 3.0 şimdiye kadarki en iyi mobil web deneyimini sunuyor… Bu son sürüm bulut teknolojisini kullanarak sadece zengin multimedya içeriğinin düzgün bir şekilde oynatılmasını sağlamakla kalmıyor, ayrıca kullanıcıların sosyal profillerini de tarayıcıya entegre ediyor.” şeklinde konuşarak Skyfire’ın son sürümünü özetledi.

Skyfire mobil internet tarayıcısı App Store üzerinden 2.99$’a sunuluyor. Daha önce bu uygulamayı yüklemiş olanlar 3.0 sürümüne herhangi ek bir ücret ödemeden terfi edebiliyor. Aşağıdaki App Store bağlantısını kullanarak bu uygulamayı indirebilirsiniz.

Video: Skyfire iPhone 3.0 sunumu

İlgili – Skyfire

İLGİLİ HABERLER