EğlenceTeknoloji

Ubisoft Skull and Bones’un çıkışını 2020’nin ortalarına erteledi

skull and bones

Multiplayer olarak da oynanabilen korsan oyunu Skull and Bones hatırı sayılır bir süredir bekleniyor. Oyunun yayıncısı Ubisoft‘tan gelen bir haber, bu bekleyişin biraz daha süreceğini gösteriyor. Şirketten yapılan son açıklamada, oyunun çıkışının 2019-2020 mali yılının sonrasına ertelendiği belirtiliyor. Bu dönem 2020’nin mart ayıyla birlikte sona ereceği için Ubisoft’un açıklaması, Skull and Bones’un 2020’nin ikinci çeyreğinden önce yayınlanmayacağı anlamına geliyor.

Ubisoft, E3 2019’da da oyunla ilgili bir duyuru yapmayacak veya bilgi paylaşmayacak. Şirketten kararın neden alındığı konusunda bilgi verilmezken, oyunun yapımcılarından Karl Luhe öncelikli olarak kaliteye odaklanıldığı için böyle bir tercihin yapıldığını dile getirdi.

Skull and Bones’un duyurusu 2017’de yapılmıştı. 2017’de duyurulan bir oyunun 2020’de yayınlanmasının biraz tuhaf bir durum olduğu söylenebilir. Yine de, bu son erteleme gerekçesinin bir önceki ertelemenin gerekçesine kıyasla kulağa daha mantıklı geldiğini belirtmek gerekiyor.

Skull and Bones yayınlandığında doğrudan Sea of Thieves ile rekabet edecek. Sea of Thieves yayınlandıktan sonra ilk birkaç ay oyuncuların yapacak bir şey bulamamasından ötürü ciddi sıkıntılar yaşamıştı. Oyunun dijital kabadayılar için tam anlamıyla hazır hâle gelmesi ise birkaç güncellemenin ardından mümkün olmuştu. Skull and Bones’un zamanını biraz daha geniş kullanarak bu tarz problemlerin önüne geçmesi muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER