Teknoloji

Skagen Falster 2 egzersiz odaklı özelliklerle geliyor

skagen falster 2Danimarkalı saat üreticisi Skagen, minimalist tasarımıyla dikkat çeken Falster akıllı saatinin yeni versiyonunu gözler önüne çıkardı. IFA 2018’de tanıtılan Skagen Falster 2, Skagen’in çatı şirketi Fossil’in en yeni Wear OS saatlerinde bulunan egzersiz takibi özelliklerini barındırıyor. Suya dayanıklı kasası ve manyetik çelik örgü kayışı da saatin dikkat çekmesini sağlıyor.

Kalp atış hızı monitörü taşıyan Falster 2, Google Fit platformunu da destekliyor. Yerleşik GPS ve NFC’ye sahip saatle artık Google Pay üzerinden ödeme yapılabiliyor. Saatin üzerinde bulunan iki buton ise uygulamalara hızlı erişim için programlanabiliyor. Dokunmatik saat arayüzünde ise pil ömrününü artırmayı sağlayacak özelleştirmeler gerçekleştirilebiliyor.

Skagen Falster 2’nin kalbinde, Fossil’in dördüncü nesil Q serisi cihazlarında olduğu gibi Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunuyor. İki yaşını doldurmuş olan bu işlemcinin artık eskimiş olması, Falster 2 için dezavantaj oluşturma potansiyeli taşıyor.

Skagen Falster 2 275 dolardan başlayan fiyatlarla yurt dışında ön satışa çıktı. Saatin sevkiyatı ise 12 Eylül tarihinde başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER