Teknoloji

Size en uygun ADSL ve GSM tarifeleri Enuygun.com sitesinde

————————Advertorial————————

Nereden nereye geldik. Tüketicilerin tek bir operatöre bağlı olduğu ya da şirketlerin müşterilere istediklerini dayattığı dönemlerden artık müşterilerin öneminin anlaşıldığı, onların borusunun öttüğü bir döneme geldik. Müşteri çekmenin önemli olduğunu keşfeden şirketler düzenledikleri cazip tarife ve kampanyalarla müşteri kapmanın yarışı içerisinde.

Müşteri kapma yarışı özellikle ADSL ve GSM / 3G alanlarında kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Peki, size uygun olan tarifeyi ya da servisi nasıl belirleyeceksiniz. Enuygun.com sizin için bu görevi üstlenmiş durumda. En uygun ADSL kampanya bilgilerini bulabileceğiniz sitede her keseye uygun ADSL tarifeleri kullanıcıların ihtiyaçlarına göre listeleniyor. Size sadece uygun ADSL paketini seçip başvurmak kalıyor. Enuygun.com aynı hizmeti GSM hat tarifeleri için de sunuyor. Siz mevcut operatörünüzle hangi yöne ne kadar görüşme yaptığınızı ve aylık ne kadar fatura ödediğiniz belirtin, size en uygun GSM hat tarifeleri listelensin. Enuygun.com’un tavsiyelerine göre cep faturanızda önemli azalmalara gidebilirsiniz. Benzer şekilde site üzerinden en uygun 3G internet tarifeleri bilgilerini de bulmak mümkün.

Enuygun.com’u nasıl kullanacaksınız?

Öncelikle yapmanız gereken www.enuygun.com adresine gitmek. Sizi karşılayan ana sayfada şimdilik dört farklı konuya özel hazırlanmış tavsiye bölümlerini bulacaksınız. Bu noktada bizi ilgilendiren ADSL tarifeleri ve GSM tarifeleri olacak.

En uygun ADSL tarifeleri bölümü altında istediğiniz bağlantı hızına göre farklı internet servis sağlayıcıları tarafından sunulan 1 Megabit, 4 Megabit ya da 8 Megabit ve üzeri hızlardaki bağlantıl seçeneklerini listeleyebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz bağlantı hızına göre tüm ADSL tarifeleri fiyatlarına göre ve ayrıntılarıyla sıralanacak. Seçmiş olduğunuz ADSL tarifesi için anında başvuru yapmanız da site üzerinden mümkün kılınmış. Bu arada Enuygun.com sitesi sadece ADSL tarifeleri için değil fiber internet tarifeleri ve kablo internet tarifeleri için de en uygun fiyat araştırmasını yapıyor.

Benzer şekilde Enuygun.com üzerinden cebinize en uygun GSM hat tarifeleri bilgisine ulaşmak mümkün. Sitenin sizden istediği bilgilerse şu anki operatörünüz, en çok telefon görüşmesi yaptığınız operatör, aylık harcama tutarınız ve geçmek istediğiniz hat türü. Bu bilgileri doğru şekilde girdiğiniz takdirde karşınıza size uygun GSM hat tarifeleri çıkacak. Burada ihtiyacınız olan tüm bilgileri göreceksiniz. Hatta listelenen bir tarifeye geçtiğinizde faturanızda ne kadar ucuzlama olacağı da sonuç sayfasında belirtiliyor.

Uzun lafın kısası, en uygun ADSL tarifeleri ve en uygun GSM hat tarifelerini sunan Enuygun.com paranızın cepte kalmasını sağlayacak.

İlgili – Enuygun

————————Advertorial————————

İLGİLİ HABERLER