Teknoloji

Sızan detaylara göre hazırlanan iPhone 6 taslağının inceleme videosu ortaya çıktı

Önümüzdeki birkaç ay içinde beklediğimiz iPhone 6’nın tasarımıyla ilgili birçok dedikodu ortalıkta dolaşıyor. Bu hafta içinde ortalığa saçılan dedikodulara bağlı olarak üretilmiş çeşitli taslaklar da görmeye başladık. Nowhereelse sitesi içi boş bir iPhone 6 prototipine ait olduğu öne sürülen ve kaynağı Çin olan bir videoya ulaşmış. Bu video sayesinde iPhone 6’nın muhtemel tasarımının detaylarını görme fırsatını elde ediyoruz.

iphone-6-dummy-inceleme-video-010514-7

Son zamanlarda sızan bilgilere göre iPhone 6 kavisli ön cam, yuvarlatılmış köşeler ve kenarlar barındıran, iPod touch’ınkine benzer ses tuşu taşıyacak ve güç butonunun konumu üstten sağ kenara kaydırılmış bir tasarımla gelebilir. Bu arada iPhone 6 taslağına bakıldığında çok ince bir profile sahip olduğu da görülüyor. Bu da cihazla ilgili olarak dile getirilen incelik iddiasını destekliyor.

Bir iPhone olduğunu ortaya koyan çeşitli tasarım unsurlarını oluşturulan taslak nesne üzerinde görüyoruz. Touch ID özellikli ana ekran tuşu, ses kapatma tuşu, SIM kart tepsisinin konumu, Lightning portu, ön kamera, sensörler, mikrofon ve arkadaki Apple logosu yine mevcut.

Görünüşe göre, videoya konu olan taslak iPhone 6’nın 4.7 inç versiyonuna ait. Görüntü itibarıyla da son zamanlarda gördüğümüz çeşitli taslakların görünümünü de destekliyor.

YouTube’u açabilenler aşağıda sözünü ettiğimiz videoyu bulabilirler. Ayrıca videodan yansıyan çeşitli kareleri de galeride topladık.

İlgili >> Nowhereelse

İLGİLİ HABERLER