Teknoloji

Sızan bir iPad ekran aksamı büyütülmüş FaceTime HD kamera yuvasını ve yeni ekran yapısını işaret ediyor

Apple’ın iPad’ine ait yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. BGR sitesine gönderilen ve onların da yayınladığı yeni fotoğraflarda bir sonraki veya bu akşam tanıtılacak güncellenmiş iPad’in ekran aksamı görüntülendi. Göründüğü kadarıyla fotoğraflardaki en dikkat çekici değişiklik önde yer alan kamera için açılmış olan deliğin daha önceki modellere göre daha büyük olması; bu durum Apple’ın daha büyük bir sensör yerleştirmesine izin verecektir.

Apple’ın gelecek nesil iPad’de şu anda iPhone 5 ve iPod touch’ta yer verdiği 1.2 megapiksel FaceTime HD kameraya yer vermesini bekleyebiliriz. Memnuniyet yaratacak bir diğer değişiklik de ekranın optik olarak yapıştırılması, bu da parlamayı azaltırken görüntü kalitesini daha da iyileştirecektir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi BGR sitesi bu sızan ekran aksamı konusunda tam olarak emin olmadığını, bu aksamın ya önümüzdeki ilkbaharda gelecek iPad’de ya da bu akşam duyurulduktan sonra piyasaya çıkması muhtemel olan güncellenmiş üçüncü nesil iPad’de çıkabileceğini kaydetti.

Eğer ikinci ihtimal geçerli olursa o hâlde yenilenmiş üçüncü nesil iPad modelinde yeni bir Lightning dock konnektörü, FaceTime HD ön kamera, güncellenmiş ekran, dünya çapında 4G LTE desteği ve daha hızlı işlemci gibi niteliklerle gelebilir.

İlgili >> BGR

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER