Teknoloji

Siyah renkli Xbox Series S 1 TB ile ilgili ilk izlenimler ortaya çıktı

xbox series s 1 tb

Microsoft, Xbox Series S oyun konsolu için yeni bir versiyonu piyasaya sürdü. Yeni model, karbon siyahı rengi ve 1 TB dahili depolama kapasitesi ile öne çıkıyor. Yurt dışı 349 dolar olarak belirlenen bu yeni model, Bethesda’nın yeni oyunu Starfield’ı oynamanın en uygun yollarından biri. Starfield, bu hafta Xbox Series S/X ve PC için piyasaya sürülüyor. The Verge sitesi yeni çeşidin fotoğraflarını, ilk yorumlarıyla birlikte yayınladı.

Yeni modelin dışında, orijinal beyaz Xbox Series S modeli 299 dolar yurt dışı fiyat etiketi ve 512 GB depolama kapasitesi ile satılmaya devam edecek. 1 TB depolama kapasitesi, modern bir Call of Duty oyunu yüklediğinizde bile depolama alanı konusunda fazla endişe duymamanıza olanak tanıyor. Temel olarak, Seagate’in 512 GB Xbox genişleme kartının 100 dolardan fazla maliyetine karşılık, burada sadece 50 dolar ekstra ödeyerek 512 GB ek depolama alanı elde ediyorsunuz.

Bu depolama alanı genişlemesi oldukça önemli, çünkü eski Xbox Series S modelinde yalnızca 364 GB kullanılabilir depolama alanı elde ediyordunuz. Yeni modelde bu alan, 800 GB’ın üzerinde bir kullanılabilir depolama alanı ile daha da artıyor.

Bu modelde portlarda bir değişiklik yapılmamış. Arka kısımda iki USB portu, bir Ethernet portu, bir depolama genişleme yuvası ve bir HDMI 2.1 çıkışı bulunuyor. Ön kısımda ise tek bir USB portu ve disk sürücüsü yer almıyor. Karbon siyahı Xbox Series S, siyah bir kontrolcü ile birlikte geliyor, tam olarak Xbox Series X gibi.

İçeride küçük değişiklikler olabileceği belirtiliyor, ancak bu konuda kesin bir bilgi için tam bir parçalama analizini beklememiz gerekiyor. Yeni 1 TB Xbox Series S şu anda 349.99 dolar fiyat etiketi ile satışta.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER