FırsatlarManşetler

Sinema keyfini eve taşımak isteyenler için indirimli TV fırsatları

Sinema keyfini eve taşımak isteyenler için indirimli TV fırsatları

Bayram tatili gelmek üzere ve uzmanlar tatili mümkün olduğu kadar evde, aile bireyleriyle baş başa geçirmeyi tavsiye ediyor. Böyle bir ortamda televizyon da en fazla tercih edilecek eğlence araçlarından bir tanesi olacaktır. Evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için indirimli TV kampanyaları mevcut ve bunları değerlendirmenin tam sırası gibi görünüyor. GittiGidiyor’da farklı mağazalarda dikkate değer indirimler var.

İNDİRİMLİ TV KAMPANYASI (GİTTİGİDİYOR)

Büyük ekranlı bir TV isteyenler için Vestel 75U9400 4K Ultra HD 75 inç 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV seçeneği var. Normal fiyatı 8999 TL olan bu ürün 8039 TL’lik indirimli fiyat ile birlikte sunuluyor. 75 inç 4K ekranlı bu televizyonda DTS HD, Dolby Digital, Dolby Audio gibi görüntü ve ses teknolojileri bulunuyor. Dahili Wi-Fi özelliği var. 16 GB dahili hafızalı televizyonda Android TV var. Popüler içerik servislerinin uygulamaları da yüklü olarak bulunuyor. Bu sayede sadece evinizdeki ağa bağlayıp hemen film veya dizi izlemeye başlamanız mümkün olacaktır.

Dikkate değer bir başka kampanya ürünü de LG 65UM7450PLA 4K Ultra HD 65″ Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon. 6999 TL yerine 6645 TL’ye sunuluyor. Kullanıcılardan yüksek puan toplayan bu 65 inç 4K Ultra HD IPS LED panelli TV’de Dolby Digital, Dolby Digital Plus gibi görüntü teknolojileri bulunuyor. 2 adet USB 2.0 ve 3 adet HDMI 2.0 portu var. Dahili Wi-Fi desteği de mevcut. LG’nin webOS işletim sistemiyle çalışıyor, popüler içerik yayın servislerinin uygulamalarını özel mağazadan indirebilirsiniz. Ayrıca kullanışlı bir dahili internet tarayıcısı da bulunuyor.

Philips The One 55PUS7304/62 55″ 139 Ekran Ambilightlı 4K UHD TV modeli, 5699 TL yerine 4999 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 55 inç 4K ekrana sahip olan bu TV modeli Dolby Digital Plus, Dolby Atmos gibi görüntü ve ses teknolojilerine sahip. Dört adet HDMI 2.0, iki adet USB 2.0 girişi mevcut, ayrıca uydu alıcısını doğrudan TV’ye bağlayabilirsiniz. Android TV ile yüklü gelen televizyonda dahili Wi-Fi desteği de bulunuyor.

Bütçesini düşünenler için Vestel 43F8401 43″ 109 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD LED TV modeli de uygun bir seçenek olabilir. Bu TV modeli 2199 TL yerine 1999 TL karşılığında sunuluyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü TV modelinde DTS HD desteği bulunuyor. Dahili dijital uydu ve kablo alıcıları da mevcut. 1 adet USB girişi, iki adet HDMI girişi var. Smart TV özellikleri bulunmuyor.

Yukarıdaki TV modellerinin yanı sıra indirimli büyük ekran TV seçeneklerini aşağıdaki düğme yardımıyla erişebileceğiniz kampanya sayfasında bulabilirsiniz.

İNDİRİMLİ TV KAMPANYASI (GİTTİGİDİYOR)

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER