EğlenceManşetler

SimCity 2013’ün başında Mac’e de geliyor, PC için beta çıkıyor

Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom fuarı yarın kapılarını açıyor. Bunun öncesinde şirketlerin basın toplantıları düzenlenmeye, önemli duyuruları gelmeye başladı. Electronic Arts, SimCity’nin Şubat 2013’te beklenen yeni sürümünün PC versiyonuyla birlikte Mac versiyonunun da çıkacağını açıkladı. Mac için SimCity Origin üzerinden dijital indirme yoluyla dağıtılacak.

Mac versiyonu da PC versiyonunda olduğu gibi aynı derinlikte ve zenginlikte bir oyun deneyimi sunacak. Her iki platformda oynayan oyuncular birbirleriyle işbirliği ve rekabet içinde olup yeni dünyalar kurabilecek. Her iki versiyonun da aynı özelliklere sahip olması Mac ve PC kullanıcılarının birbirleriyle oyun oynayabilecekleri anlamına geliyor. SimCity birkaç oyunun bir bölgede birden fazla şehir kurmasına, bu şehirlerin kirlilik, enerji ve turizm gibi unsurları paylaşmasına izin verecek.

EA, meraklıları yarın başlayacak SimCity beta sürecine katılmaya çağırıyor. Beta sürecine kayıt için kullanılacak web sitesi henüz kapalı, ancak ilerleyen saatlerde açıldığını görebiliriz. Ne yazık ki, oyunun beta sürümü sadece PC versiyonuyla sınırlı.

İlgili >> Electronic Arts

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER