Eğlence

Sony Silver and Black sinema filminin vizyona girişini erteledi

silver and blackSony’nin Örümcek Adam olmadan Örümcek Adam ekseninde bir sinema evreni oluşturma projesinde işler yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Gelen haberlere göre, şirket Silver and Black projesini takviminden çıkararak yeniden geliştirme aşamasına gönderdi.

Sony’nin Örümcek Adam’ın yan kahramanları Black Cat ve Silver Sable’ın başrolünü üstleneceği yeni bir film çekeceğine dair haberler geçtiğimiz yıl gündeme gelmişti. Haberlerin çıkmasının ardından da Sony, filmin 2019’un şubat ayında vizyona gireceğini açıklamıştı. Şirketin takviminde Venom’un birkaç ay arkasına yerleştirilen film, tekrar gelişim aşamasına yönlendirildi.

Örümcek Adam, Sony’nin sinema varlıkları arasında uzun süredir en değerli parçalardan birisi olma özelliğini taşıyor. 2002’de vizyona giren Örümcek Adam filmi, şirkete büyük bir gişe hasılatı kazandırmıştı. Süper kahraman filmlerinin yeniden doğuşunu sağlayan filmin takipçileri ve yeniden çekimleri ise 2008’den sonra gişeyi domine eden Marvel Sinema Evreni filmlerinin gölgesinde kalmıştı.

Sony Örümcek Adam sinema evreni için oldukça iddialı hedefler koymuştu. Venom ve Sinister Six gibi karakterleri ayrı maceralarla izleyicilerin karşısına çıkarmayı planlayan şirket, bir yandan da İnanılmaz Örümcek Adam 3’ü çekeceğini açıklamıştı. Ancak bu plan, Sony’nin 2015’te Örümcek Adam’ı Marvel Sinema Evreni’ne yerleştirmeyi kabul etmesiyle birlikte büyük ölçüde sekteye uğramıştı.

Marvel Örümcek Adam’ı Sinema Evreni’nde kullanmaya başlarken, Sony de yan karakterleri merkeze alan başka maceralar üstüne odaklanmayı seçmişti. Bu filmlerden ilki olan ve başrolünü Tom Hardy’nin üstlendiği Venom, önümüzdeki ekim ayında vizyona girecek. Silver and Black içinse biraz daha uzun bir süre boyunca beklemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER