Teknoloji

Signal kullanıcılarından gelen bağışları kabul edecek

signal

Güvenli mesajlaşma uygulaması Signal, kullanıcılarının uygulama üzerinden platforma bağış yapmasını mümkün hâle getirdi. Kâr amacı gütmeyen bir platform olan Signal’a reklam verenlerden veya hissedarlardan kaynak aktarımı söz konusu değil. Bu da platform için kullanıcı desteğini çok önemli hâle getiriyor.

Kullanıcılar Signal’a her ay düzenli bağış yapabildikleri gibi tek seferlik şekilde de destek olabilecek. Bağış süreci Apple Pay ve Google Pay üzerinden yürütülebilecek ve ödeme bilgileri kullanıcıların hesabına bağlanmayacak. Signal’dan verilen bilgiye göre, özel gruplarda kullanılan anonim kimlik şeması bağışlar için de kullanılacak.

Uzun zamandır popüler bir platform olan Signal’a bu yılın başından beri “kullanıcı dostu” olarak tanımlanabilecek özellikler ekleniyor. Bu özellikler arasında çıkartmalar ve duvar kağıtları bulunuyor.

Signal kullanıcıları uygulamayı desteklemek için 5, 10 ve 20 dolar seçeneklerinden birini tercih edebilecek. Destekçi abonelikleri sadece Signal’ın ay içinde kullanılması durumunda yenilenecek. Eğer uygulama silinirse veya kullanılmazsa bağışın bir sonraki ay tekrarlanması engellenecek. Desteklenen ödeme yöntemlerinin sayısı da önümüzdeki dönemde artacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER