Teknoloji

Signal ile arkadaşlarınıza kripto para göndermek günün birinde mümkün olacak

signal kripto para

Signal salı günü yaptığı duyuruyla uygulamalarının beta versiyonlarında yeni bir uçtan uca ödeme sistemini test ettiğini açıkladı. Signal Payments olarak adlandırılan bu yeni özellik şu anda sadece bir protokolü destekliyor. MobileCoin cüzdanı ve onun yardımcı kripto para uygulaması MOB destekleniyor.

MobileCoin’in Signal kurucusu ve CEO’su Moxie Marlinspike ile yakın bir ilişkisi var. Marlinspike şirkete, geçen ay gerçekleştirilen en son yatırım turu öncesinde danışmanlık yapmıştı.

Signal’in büyüme ve iletişim başkanı Jun Harada konuyla ilgili olarak yayınlanan blog yazısında, “Destek eklediğimiz ilk ödeme protokolü, kendi para birimi MOB olan MobileCoin adlı gizlilik odaklı bir ödeme ağıdır.” dedi. “Her zaman olduğu gibi, hedefimiz verilerinizi bizim değil, sizin elinizde tutmaktır. MobileCoin’in tasarımı, Signal’in bakiyenize, tüm işlem geçmişinize veya fonlarınıza erişimi olmadığı anlamına gelir. Ayrıca, başka bir uygulamaya veya hizmete geçmek isterseniz, paranızı istediğiniz zaman aktarabilirsiniz.”

signal kripto para

Şirket, özelliği denemekle ilgilenenlerin şimdilik Birleşik Krallık’ta yaşaması gerektiğinin altını çiziyor. Uygun durumda olanların MobileCoin’e kaydolabileceğini ve bu özelliğe Signal beta aracılığıyla erişebileceğini söylüyor. Harada, “Bu, beta sürümünde bulunan bir beta özelliğidir, ancak Birleşik Krallık’ta hayatı sınırda yaşayanlar için, lütfen test etmemize ve geri bildirimde bulunmamıza yardımcı olun.” diye yazdı.

İLGİLİ HABERLER