Teknoloji

Siemens’in yeni akıllı işitme cihazları akıllı telefonla kontrol ediliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

siemens-smart-isitme-cihazi-060115

Giyilebilir teknolojiler sadece akıllı gözlüklerden veya fitness takipçilerinden ibaret değil. Aslında bazı cihazlar yıllardır hayatımızda, ancak günümüzün eğilimlerine uygun şekilde daha fazla teknolojik nitelik ve yetenek kazanıyor.

Siemens’in yeni nesil akıllı işitme cihazları bu tanıma uygun düşüyor. Bağlanabilir uygulamalar ve kolye benzeri aksesuarıyla duyma zorluğu çekenlere şimdiye kadar sahip olmadıkları kadar fazla kontrol imkanı sunuyor.

Uygulaması bir ekolayzır gibi işliyor, kullanıcılara ses, bas, tiz gibi unsurları kontrol etme, farklı durumlar için ses profilleri oluşturma fırsatı veriyor. Boyun etrafına takılan ince bir diskten ibaret olan easyTek sayesinde bu yetenekler daha da güçlendiriliyor, bu aksesuar bir medya dağıtım merkezi işlevi görüyor.

siemens-easy-tek-060115
Siemens easyTek

Bluetooth, kablolar veya FM sinyallerini kullanan easyTek akıllı telefon, bilgisayar, tablet veya TV’lere bağlanıyor; kullanıcılara işitme cihazlarının kulaklık veya kablosuz kulaklık gibi çalışmasına izin veriyor. Uygulama ve easyTek’in birleşimiyle kullanıcılar mikrofonun yönünü değiştirebiliyor veya kalabalık bir odada bir konuşmaya veya ses kaynağına odaklanmak için demetiyle oynayabiliyor.

İLGİLİ HABERLER