Manşetler

Shazam otomatik etiketleme modunu iPhone’a getirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Shazam uygulamasının iPad versiyonunda otomatik etiketleme özelliği bulunuyordu. Hareket hâlindeyken etraftan kulağına çalınan şarkıların kime ait olduğunu ekrana dokunmadan bilmek isteyen kullanıcılar için Otomatik Etiketleme özelliği iPhone versiyonuna da geldi.

shazam-ios-191213Uygulamanın en son sürümü hem iPad hem de iPhone’da çalışacak şekilde evrensel olarak geliştirildi. Sağ üst köşede yer alan otomatik mod anahtarını açık hâle getirerek Shazam’ın arkaplanda çalışmasını ve çalan şarkı bilgilerini sürekli göstermesini sağlayabilirsiniz.

Özellikle otomobilde radyo dinlerken beğendiğiniz bir şarkının bilgilerine ulaşmak isterseniz, Otomatik Etiketleme’yi kullanabilir, böylelikle otomobil kullanırken bir yandan da telefonla uğraşarak dikkatinizin dağılmasını önleyebilirsiniz. Etiketlenen şarkı bilgilerini listenizde göreceksiniz.

Shazam’da Otomatik Mod uygulama açık veya arka planda çalışırken ve başka bir uygulama kullanılırken işliyor. Ayrıca ekran kapalıyken bile Shazam’ın otomatik etiketleme özelliği faaliyet gösteriyor.

Bu yeni özellik Shazam’ın iPhone ve iPod touch’a özel ücretsiz ve Encore versiyonlarında çalışıyor. Eğer beğendiğiniz şarkıların kime ait olduğunu kaçırmamak sizin için pil ömründen daha değerliyse, Shazam’ın otomatik mod özelliğini fazlasıyla kullanacaksınız demektir.

İlgili >>iTunes App Store (Shazam)

İLGİLİ HABERLER