Eğlence

DC’nin yeni süper kahraman filmi Shazam!’ın ilk fragmanını izleyin – Video

billy batson shazam

billy batson shazam

San Diego Comic-Con etkinliğinde DC, bir sürpriz yaparak yakında beklenen süper kahraman filmlerinden Shazam!‘a bir ilk bakış atma fırsatı sundu. Zachary Levi, filme adını veren süper kahramanı canlandırıyor. Shazam! şaşırtıcı derecede komik bir film gibi görünüyor. Bu, DC’nin franchise’la uğraştığı karanlık ve acımasız görüntüden kurtulmak için ihtiyaç duyduğu kan olabilir.

Fragman bizi Billy Batson adında, yeni bir evlatlık aileyle ve okulla tanışan çocukla tanıştırıyor. Birkaç zorbayla mücadele ettikten sonra o, Shazam adlı bir büyücü tarafından seçiliyor. Büyücü ona, adını söylediği takdirde süper güçler kazanacağını söylüyor. O da bunu yapıyor ve yetişkin bir kahramana düşünüyor.

Billy, süper kahraman güçlerini tanımaya çalışıyor, insanların telefonlarına dokunarak onları şarj ediyor veya kurşun geçirmez olduğunu keşfediyor. Oldukça eğlenceli ve absürt bir süper kahraman filmi gibi görünüyor. Bu da DC’nin Çelik Adam ve Batman v. Superman gibi karanlık ve gaddar görünümlü filmlerinden sonra çok farklı bir süper kahraman filmini izleyeceğimiz anlamına geliyor.

Billy, Adalet Birliği‘nin bir parçası olmayan ilk süper kahraman olma özelliğini taşıyor. DC, Wonder Woman‘ın elde ettiği başarıdan sonra genişletilmiş süper kahraman evreni filmlerinden geri adım atarak bağımsız süper kahraman filmlerine yönelmeye karar vermişti. Bu nedenle karakter Ant-Man veya Iron Man gibi, sürekli süper kahraman filmlerine gidenler için tanıdık olmayabilir. DC ve Warner Bros. hiç şüphesiz, bu tür karakterlere sahip olan filmlerin kendi başarısını getirmesini ve kendi serilerini başlatmasını umuyor.

Billy Batson and the Legend of Shazam filmi 5 Nisan 2019’da vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER