Teknoloji

Sharp Aquos Xx3 mini 21 megapiksel kamerayla geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sharp aquos xx3 miniSharp, Android telefon ailesinin en yeni üyesi olan Aquos Xx3 mini’yi görücüye çıkardı. Orta segmentte konumlanan telefon, kompakt bir cihaz isteyen ve üst sınıf özellik beklentisi olmayan kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. Temel akıllı telefon ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için yeterli gözüken Sharp Aquos Xx3 mini, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak.

Akıllı telefonda 4.7 inç, Full HD çözünürlüklü IGZO ekran bulunuyor. Söz konusu ekran 469 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. Cihazın Qualcomm Snapdragon 617 işlemcisine 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. microSD kart desteği sayesinde ekstra depolama alanı elde edilebiliyor. f/1.9 diyafram aralığına sahip 21 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayı 8 megapiksel ön kamera tamamlıyor. Telefona ihtiyacı olan enerjiyi ise 2400 mAh kapasiteli pil sağlıyor.

Sharp Aquos Xx3 mini şubatta satışa sunulacak

Sharp’ın yeni akıllı telefonu özellikle 21 megapiksel arka kameraya sahip olması nedeniyle merak uyandırıyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olan telefon siyah, mavi, pembe, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle önümüzdeki şubat ayında raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun Japonya dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER