Eğlence

Sharp 6, 7 ve 8 serisi AQUOS LED TV’lerini ve SmartCentral akıllı TV platformunu duyurdu

Son zamanlarda ekonomik açıdan pek iyi günler geçirmeyen Sharp yine de televizyon pazarında kendini unutturmamak için gayret göstermeyi sürdürüyor. Şirket CES’te 60 inç, 70 inç ve 80 inç AQUOS LED televizyonlardan oluşan 6, 7 ve 8 Serilerini tanıttı.

sharp-lc-60le857uhols

Sharp 6 Serisi TV’ler 1080p çözünürlük desteği ve AQUOMotion 240 (120 Hz) teknolojisini barındırıyor. 7 ve 8 Serisi TV’ler de aynı şekilde 1080p Full HD panellerle geliyor. Bununla birlikte Quattron renk yoğunlaştırma ve AQUOMotion 480 ve AQUOMotion 960 teknolojilerini barındırıyor. Çoğu modelde yer alan Akıllı TV ve 3D özellikleri ürünlerin ince tasarımının güzelliğini tamamlıyor. Sonuçta Sharp bu üç seri altında toplam 18 adet AQUOS LED TV modeliyle yeni yılı karşılıyor.

Galeri: Sharp AQUOS 6, 7, 8 Serileri
[nggallery id=1154]

Yeni AQUOS modellerinin yanı sıra Sharp yeni servisler de tanıttı. SmartCentral adı verilen yeni bir platform aralarında Facebook ve isteğe göre video servislerinin bulunduğu akıllı TV uygulamalarının buluşma noktası işlevini görüyor. Ekranı bölme ve internette gezinme destekleri de diğer işlevler arasında yer alıyor. Bu servis altında çalışan SmartCentral adlı ikinci ekran ve uzaktan kumanda uygulaması da iOS ve Android platformları için özel versiyonlarla akıllı telefon sahiplerine sunuluyor. Bu uygulamalar sayesinde fotoğraf ve videoları mobil cihazdan TV’ye yansıtmak da mümkün hâle geliyor.

İlgili >>Sharp

İLGİLİ HABERLER