Teknoloji

Sennheiser Momentum Wireless 4 radikal tasarım değişikliği ve daha düşük fiyat ile yolda

sennheiser momentum 4

Sennheiser’in üçüncü nesil Momentum Wireless kulaklıkları birçok çevreden olumlu yorumlar toplamışken şimdi gelecek nesil ürünün ayak sesleri duyulmaya başlandı. Kanadalı bir perakende mağazası, bu ayın ilerleyen zamanlarında tanıtılmasını beklediğimiz Momentum Wireless 4 kulaklıkların detaylarını ortaya çıkardı.

Yukarıda ve aşağıda yer alan resimlerde görebileceğiniz gibi, yeni Sennheiser Momentum 4 Wireless kafa üstü kulaklıklar ayarlanabilir, katlanabilir gümüş metal bandı, tamamen “klasik kulaklık görünümünü”, döner bir kulaklık ve yuvarlatılmış bant tasarımı ile Sony, Bose, Apple ve diğerleri gibi rakiplerine çok daha fazla benzeyen bir görünüm kazandırıyor.

Sennheiser’ın bu yeni nesil üründe değiştirdiği tek şeyin tasarım olmadığını bilmelisiniz. Haziran ayında yaptığı açıklamada şirket, ağustosta tanıtılacak yeni kulaklığın artık tek bir şarjla 60 saatle (mevcut modelin 16 saatinden daha fazla) yaklaşık dört kat daha fazla pil ömrü sunacağının sözünü vermişti.

sennheiser momentum 4

Öte yandan son sızıntı, kulaklığın Kanada fiyatının 449,95 Kanada doları (yaklaşık 6256 TL) gibi tavsiye edilen bir satış fiyatının olacağı işaret ediliyor. Karşılaştıracak olursak, üçüncü nesil kulaklıkların Kanada fiyatı 530 Kanada doları olarak verilmişti. Yeni modelin Türkiye’ye 7500-8000 TL arasında bir fiyattan piyasaya girmesini bekleyebiliriz.

Eğer klasik görünümü tercih ederseniz, üçüncü nesil Momentum Wireless kulaklığı Amazon.com.tr’de yaklaşık 6500 TL’lik fiyattan bulabilirsiniz. Aslında daha yüksek fiyat noktaları da mevcut, ancak yeni bir modelin girişi eski modelin fiyatının düşmesine vesile olacaktır.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER