Teknoloji

Sennheiser, ilk kulak içi işitme cihazlarını tanıttı: All-Day Clear Serisi

Sennheiser, ilk kulak içi işitme cihazlarını tanıttı: All-Day Clear Serisi
sennheiser all-day clear

Kulaklık teknolojisinin öncülerinden biri olan Sennheiser, All-Day Clear ve All-Day Clear Slim adlı işitme cihazları serisini tanıttı. Özellikle kişisel ses donanımlarına zaten aşina olanlara hitap eden bu yeni seri, kulaklık alışkanlıklarınızı değiştirecek bir yenilik sunuyor.

All-Day Clear serisi, Momentum True Wireless ve diğer Bluetooth kulaklıklar gibi bir şarj kutusu içeriyor. Cihazlar tek bir şarjla 16 saate kadar çalışırken, şarj kutusu, pilin bitme endişesini tamamen ortadan kaldırıyor. Şarj süresi boyunca keyifli bir ses deneyimi yaşatma konusunda Sennheiser’ın iddiası büyük.

Sennheiser, All-Day Clear işitme cihazlarının sunduğu ses kalitesi konusunda da oldukça iddialı. Akıllı sahne algılama özelliği sayesinde, cihazlar çevrenizdeki sesleri ve özellikle konuşmaları, ses seviyenize göre otomatik olarak optimize ediyor. Ayrıca, beş dakika gibi kısa bir sürede mobil uygulama üzerinden işitme seviyenize göre sesi kişiselleştirme imkanı sunuluyor.

sennheiser all-day clear

Bu yeni işitme cihazları, boyut ve fiyat bakımından tercihleri belirleyecek. All-Day Clear, standart modeliyle temmuz ayı ortasında 1.400 dolar, All-Day Clear Slim ise 1.500 dolar yurt dışı fiyat etiketleriyle satışa sunulacak. Profesyonel yardım almayı tercih edenler için In-Clinic Care Package de mevcut olacak.

Sennheiser’ın yeni ürünlerinin fiyatları, reçete ile satılan modellerden (genellikle her bir kulak için yurt dışında 1.000 dolar veya daha fazla fiyattan satılanlara göre) çok daha uygun. Bu, markanın kalite konusundaki ününe yakışır bir performans sergilemesi durumunda ekstra maliyeti göze almayı haklı çıkarabilir.

Sonuç olarak, Sennheiser’ın işitme cihazı sektörüne girişi beklenen bir hamleydi. 2021 yılında tüketici ses işini Sonova’ya satan firma, pro ürünlerine odaklanmayı hedeflerken, Sonova da genç bir kitleye ulaşma fırsatı buldu. İki firma birlikte çalışarak, All-Day Clear gibi ürünlerin her iki firmanın da uzmanlığından faydalanmasını sağlayabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER