Teknoloji

Sennheiser CX 6.00BT ile Apple AirPods ve Beats X’e meydan okuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sennheiser CX 6.00BTSennheiser, yüksek kaliteli ses ürünleriyle tanınıyor. Bu geleneği uzun yıllardır sürdüren şirket, ürün portföyünü piyasanın dinamiklerine göre şekillendirmekten de geri kalmıyor.  Sennheiser CX 6.00BT adını taşıyan yeni modeliyle Apple AirPods ve Beats X gibi kulaklıklara alternatif arayanların karşısına dikkat çekici bir seçenek çıkarıyor.

ABD’de 99.95 dolar, Avrupa’da ise 99 avro karşılığında satılacak olan CX 6.00BT, net ve detaylı bir ses deneyimi vadediyor. Sennheiser, yeni kulaklığının bas performansının da gelişmiş olmasına dikkat çekiyor.

14 gram ağırlığındaki CX 6.00BT’nin iki kulaklık topuzu bir kabloyla birbirine bağlanıyor. Böylelikle kulaklık boyuna takılabiliyor. Aynı anda iki cihazla eşleşebilmesi de CX 6.00BT’nin dikkat çeken yönleri arasında bulunuyor. Bu destek sayesinde kulaklık takılıyken bilgisayar ve telefon gibi cihazlar arasında rahatlıkla geçiş yapılabiliyor.

Sennheiser’in yeni kulaklığının entegre mikrofonunda gürültü önleme özelliği bulunuyor. Üçlü görüşme desteği de sunan kulaklık, pil durumu hakkındaki bilgileri sesli olarak aktarabiliyor. Altı saatlik bir pil ömrü vadeden CX 6.00BT, USB ile hızlı biçimde şarj edilebiliyor. Sadece 10 dakikalık şarj, 2 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor. Tam şarj ise 1,5 saatte gerçekleşiyor. Qualcomm apt-X Düşük Gecikme teknolojisi ise ekrandaki görüntü ve kulaklıktaki sesin senkronize kalmasını sağlıyor.

Sennheiser CX 6.00BT ocak ayı içinde satışa sunulacak

CES 2018’de gözler önüne çıkan Sennheiser CX 6.00BT, ocak ayı içinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER