FırsatlarManşetler

Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri MediaMarkt’ta! kampanyası ile sunulan dikkat çekici fırsatlar

Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri MediaMarkt'ta! kampanyası ile sunulan dikkat çekici fırsatlar

Yeni bir akıllı telefon veya aksesuar satın almayı düşünüyorsanız, Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri MediaMarkt’ta! kampanyası sizin için tam da zamanında gelmiş demektir. 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında cep telefonu, akıllı saat, powerbank, kulaklık gibi yanınızdan ayırmayacağınız ürünlerde indirimler sunuluyor.

Eğer bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, XIAOMI Redmi 8A 32GB Akıllı Telefon Siyah modeli bu kampanya kapsamında 2499 TL yerine 1999 TL gibi büyük bir indirimle sunuluyor. 6.2 inç 720p IPS LCD ekran, Snapdragon 439 işlemci, 32 GB dahili hafıza, 2 GB RAM gibi özellikleri bu telefonda görüyoruz. Arkada 12 megapiksel, önde de 8 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor.

MediaMarkt’ın kampanya kapsamında sunduğu bir başka akıllı telefon modeli de Samsung’dan. Samsung Galaxy A21s 64GB Akıllı Telefon Siyah ürününe 3199 TL yerine 2999 TL’lik fiyatı üzerinden sahip olabilirsiniz. Android 10 ile yüklü gelen bu akıllı telefonda 6.5 inç, 1600 x 720 piksel çözünürlüklü ekran bulunuyor. Sekiz çekirdekli işlemci, 48 megapiksel ana kameranın başrolünde yer aldığı dört arka kamera ve 13 megapiksel çözünürlüklü ön kamera da diğer özellikler arasında yer alıyor.

İçinde bulunduğumuz yaz günlerinde hem şık görünümlü hem de hareketlerinizi yakından takip edecek bir akıllı saat isterseniz, AMAZFIT A1910 GTR 42mm Akıllı Saat Cherry Blossom Pink ürünü sizin için isabetli bir seçim olabilir. 999 TL yerine 949 TL’lik fiyatla sunulan bu akıllı saat 1.2 GHz işlemci, 1.28 cm, 176 x 176 piksel dairesel dokunmatik ekran, microSD kart yuvası, dahili GPS gibi özelliklerle geliyor. Android akıllı telefonlarla bu Amazfit akıllı saati rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri MediaMarkt'ta! kampanyası ile sunulan dikkat çekici fırsatlar

Yürüyüşte, deniz veya havuz kenarında müzik dinlemek yapılacak en güzel işlerden bir tanesidir. Eğer Bluetooth kulaklık tercih ederseniz, özgürlüğünüzün derecesi daha da artacak, kablolarla da uğraşmayacaksınız. TTEC SoundBeat Pro Mıknatıslı Stereo Bluetooth Kulaklık Kırmızı ürünü sizi kablolardan kurtaracak ve yazın güzelliğini daha iyi şekilde yaşamanıza yardımcı olacak. 199 TL’lik bu ürün MediaMarkt kampanyası kapsamında 179 TL’den müşterilerle buluşuyor. Kırmızı renkli ve kulak içi formundaki bu kulaklık aynı zamanda kolye benzeri görünümüyle kullanılmadığı zamanlarda da pratik biçimde taşınabiliyor.

Taşınabilir şarj cihazları da çoğunlukla dışarıda geçirilen yaz günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Eğer böyle bir ürünle akıllı telefonunuzun pil ömrünü uzatmak isterseniz, TTEC 2BB130K 10.000mAh AlumiSlim LCD Taşınabilir Şarj Cihazı uygun bir seçenek olacaktır. 229 TL yerine 189 TL’ye sunulan bu ürün 10000 mAh kapasitesiye sahip ve birçok akıllı telefonu iki kez rahat biçimde şarj edecektir. Üstelik iki adet USB çıkışı sayesinde aynı anda iki cihaz bağlanabiliyor. Üstündeki ekran sayesinde de şarj cihazının kalan pil seviyesini görebilirsiniz.

Yukarıdaki ürünlere ek olarak Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri MediaMarkt’ta! kampanyası kapsamında farklı telefon, akıllı saat, taşınabilir şarj cihazı ve kulaklık modellerinde dikkat çekici indirim fırsatları bulunuyor. Kampanya 13-16 Temmuz tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve medimarkt.com.tr‘de geçerli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER