Teknoloji

Selfy WhatsApp kampanyasında fotoğraf, video, sesli mesaj gönderimi kotadan düşmüyor

selfy whatsapp

selfy whatsappTürk Telekom’un yeni gençlik platformu olan Selfy, kullanıcılarına yurt içinde ve yurt dışında WhatsApp’tan ücretsiz mesajlaşma imkanı sunuyor. Selfy abonesi olan genç kullanıcılar WhatsApp üzerinden video, fotoğraf veya sesli mesaj gönderdiklerinde, internet paketlerindeki kotalardan herhangi bir düşme olmayacak.

Selfy’nin WhatsApp kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcıların WHATSAPP yazarak 4545’e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Buna alternatif olarak, müşteri hizmetleri aracılığıyla kampanyaya kayıt olma imkanları da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türk Telekom Selfy markasıyla gençlere yönelik yeni bir başlangıç yapıyor

Faturasız Selfy aboneleri otuz günde bir tek seferde 25TL ve üzeri yükleme yaparak kampanyadan yararlanabilecek. Faturalı Selfy’lilerin ise bu kampanyadan faydalanabilmeleri için 1GB ve üzeri internet içeren her şey dahil bir tarifeye kayıtlı olması gerekiyor. Selfy’liler böylece birbirlerine ücretsiz olarak WhatsApp üzerinden video, fotoğraf ve sesli mesaj gönderebilecek ve bu gönderileri internet paketlerindeki kotalarını etkilemeyecek.

Selfy ile yurt dışında da mesajlaşma ücretsiz

Selfy?liler Whatsapp kampanyası kapsamında yurtdışında da 50MB?a kadar ücretsiz mesajlaşabilecek. Selfy?lilerin ücretsiz mesajlaşabileceği ülkeler ise şöyle: ABD, Andora, Arnavutluk, Almanya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kuveyt, KKTC, Litvanya, Lichtenstein, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldovya, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Vatikan, Yunanistan.

İLGİLİ HABERLER