Eğlence

Selena Gomez’in sadece iPhone 11 Pro ile çekilen yeni klibini izleyin – Video

selena gomez

Apple, iPhone’larının kamera yeteneklerini sergilemek için sosyal medyada uzun yıllardır “#ShotOniPhone” isimli bir kampanya yürütüyor. Bu kampanyayı 2019 model iPhone’larında da sürdüren şirket, iPhone 11 Pro‘nun video konusundaki yeteneklerini sergilemek için ünlü şarkıcı Selena Gomez ile işbirliğine gitti.

Gomez, uzun bir aradan sonra “Lose You To Love Me” isimli şarkısıyla müzik listelerine geri döndü. Şarkının bugün yayınlanan ve oldukça havalı görünen siyah-beyaz klibi ise sadece iPhone 11 Pro kullanılarak çekildi. Klibin yönetmenliğini Sophie Muller üstlendi.

Gomez’in klibinin profesyonel bir kamerayla çekilmediğini anlamak oldukça zor. Ancak klibe bakıldığında iPhone 11 Pro’nun pek fazla zorlanmadığı rahatlıkla söylenebilir. Klipteki her sahne, iPhone 11 Pro’nun zorlanmayacağı türden benzer ışık koşullarına sahip.

Selena Gomez akıllı telefonla klip çeken ilk şarkıcı değil

Buna ek olarak, Apple da çekimler esnasında ekstra yazılım de profesyonel donanım kullanıldığını doğruluyor. Klibin kurgusunun ise bir Mac bilgisayar üstünde yapıldığı belirtildi.

Selena Gomez’in klibi, türünün ilk örneği değil. John Legend‘ın A Good Night isimli şarkısının videosu Google Pixel 2 ile çekilmişti. A Good Night’ın klibinin ışık koşullarının daha zorlu olduğunu belirtmek gerekiyor. Huawei, ünlü fotoğrafçılarla ortak çalışmalar yürütüyor. 2015’te ise Modern Family dizisinin bir bölümü iPhone 6 ile çekilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER