Eğlence

Selena Gomez’in yeni klibi sadece Spotify’ın mobil uygulaması üzerinden izlenebiliyor

selena gomezSelena Gomez, “Bad Liar” adını taşıyan yeni şarkısını geçtiğimiz gün yayınladı. Gomez, şarkının klibi içinse farklı bir strateji izledi. Bad Liar’ın dikey formatta hazırlanan klibi, sadece Spotify’ın mobil uygulamaları üzerinden izlenebiliyor.

Bad Liar’ı izlemek için Spotify’ın “Today’s Top Hits” çalma listesine gitmek gerekiyor. Gomez’in Spotify sayfası üzerinden şimdilik videoya erişmek mümkün değil. Ancak videonun yakında hem Gomez’in sayfasında hem de YouTube gibi platformlarda görülmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Spotify daha önce de çalma listelerine müzik videoları eklemişti. Çevrim içi müzik servisinin RapCaviar adını taşıyan çalma listesindeki şarkılara videoları da eşlik etmişti. Ancak bu klipler yatay formatta gösterilmişti.

Selena Gomez videosu ile Spotify için yeni bir dönem başlamış olabilir

Bad Liar’ın videosunun dikey formatta gösterilmesi, Spotify için de bir ilk niteliği taşıyor. Böylelikle insanların videoları genellikle akıllı telefonları izlediği gerçeğinin altı bir kez daha çizilse de, dikey videoların göze hâlâ garip geldiğini belirtmek gerekiyor.

Apple Music de önümüzdeki dönemde özel içerikleri video olarak sunmayı planlıyor. Dolayısıyla çevrim içi müzik servisleri arasındaki rekabette yeni cephenin video olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER