Eğlence

En popüler Instagram kullanıcısı Selena Gomez Instagram’dan hoşlanmıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

selena gomez instagramÜnlü şarkıcı Selena Gomez bir süre önce Taylor Swift, Kim Kardashian ve Beyoncé gibi isimleri geride bırakmış ve Instagram’ın en çok takipçiye sahip kullanıcısı olmuştu. Ancak ünlü yıldızın son açıklamaları, kendisinin Instagram’dan ve genel olarak sosyal medyadan pek hoşlanmadığını gösteriyor. Vogue dergisine konuşan Selena Gomez Instagram uygulamasını telefonundan kaldırdığını belirtti. Instagram şifresini bile bilmediğini söyleyen Gomez, tüm paylaşımlarının asistanlarından biri tarafından yapıldığını dile getirdi.

Instagram’da en çok takip edilen kullanıcı olduktan bir süre sonra adeta çıldırdığını belirten ünlü şarkıcı, fotoğraf paylaşım servisinin kendisini çok fazla tüketmeye başladığını dile getirdi. Gomez, bir tür bağımlıya dönüştüğünü ve görmek istemediği ya da umursamadığı şeyleri görmek zorunda kaldığını ve bir süre sonra Instagram’a her baktığında kendisini berbat hissettiğini de sözlerine ekledi.

Selena Gomez’in hâli hazırda Instagram’da 113 milyon takipçisi bulunuyor. Bu rakam, ünlü şarkıcının 2015’in sonu itibarıyla sahip olduğu takipçi sayısının iki katından fazla. Instagram’ın aktif kullanıcı tabanının yüzde 20’sinden fazlası Gomez’in paylaşımlarını takip ediyor. Ünlü yıldızın Coca Cola içtiği “sponsorlu” fotoğraf, uzun bir süre boyunca Instagram’ın en beğenilen paylaşımı olmuştu. 6.5 milyon kişi tarafından beğenilen fotoğrafı tahtından eden ise Beyoncé’nin geçtiğimiz ay hamileliğini duyurmak için yaptığı paylaşım olmuştu.

Selena Gomez, sosyal medyaya ilişkin rahatsızlıklarını daha önce de dile getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı hiç bu kadar açık ifadeler kullanmamıştı. Gomez, geçtiğimiz ağustos ayında da hem sosyal medya kullanımına hem de programlarına sağlık sorunları nedeniyle ara vermişti.

Gomez, kasım ayında Instagram’a geri dönmüştü. Pop yıldızı geri dönüş paylaşımında “Yeterli olmama kavgasını sonunda tamamladım.” ifadesini kullanmıştı. Gomez, aynı hafta içinde Amerikan Müzik Ödülleri’nde ödül alırken de “Artık Instagram’da vücutlarınızı görmek istemiyorum. Kalbinizi görmek istiyorum. Onay kazanmaya çalışmıyorum, buna ihtiyacım da yok.” şeklinde konuşmuştu.

Selena Gomez Instagram ile arasına mesafe koyan ilk ünlü değil

Selena Gomez Instagram ya da genel olarak sosyal medya ile arasına mesafe koyan ilk ünlü değil. Daha önce de pek çok ünlü isim, sosyal medyadan uzaklaşma yoluna gitmişti. Ortada bariz bir saldırı ya da taciz durumu olmadıkça Instagram ya da diğer sosyal ağların bunu önlemek için bir şeyler yapabilmesi pek olası görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER