ManşetlerUlaşım

Segway-Ninebot, Bilkom iş birliği ile Türkiye’de

segway-ninebot

Mikro mobilite çözümlerinde dünya lideri olan Segway-Ninebot, Bilkom’un dağıtım ağı aracılığıyla Türkiye pazarına adım attı. Bu iş birliği, Bilkom’un marka portföyünü genişletme hedefinin önemli bir parçası oldu. Bilkom, teknoloji alanındaki yüksek kaliteli ürünleri daha geniş kitlelere sunma amacı güderken, Segway-Ninebot’u Türkiye’deki resmi dağıtıcısı olarak eklemiş oldu.

Bu iş birliği kapsamında, Segway-Ninebot’un ürünleri, Bilkom’un geniş ağı aracılığıyla satışa sunulacak. Bilkom, markanın Türkiye’deki satış, dağıtım, lojistik, pazarlama ve satış sonrası süreçlerini yönetme görevini üstlenecek. Bu görev, yetişkin ve çocuklar için tasarlanan son model KickScooter ve karting ürünlerini de içeriyor.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, markanın istikrarlı büyümesine ve genişlemesine vurgu yaparken, Türkiye’deki mikro mobilite talebinin de arttığını belirtti. Ballıkaya, Segway-Ninebot ile gerçekleştirilen iş birliği sayesinde, bu artan talebi yüksek kaliteli ürünlerle karşılayacaklarını ifade etti.

@teknoblog Dünyanın önde gelen mikro mobilite çözümleri üreticisi Segway-Ninebot, Türkiye’deki kullanıcılara Bilkom aracılığıyla ulaşacak. Segway-Ninebot’un en güncel KickScooter ve karting ürünlerinin Türkiye lansmanı, İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte yapıldı. Bilkom güvencesi ile Türkiye'de satışa sunulan Segway-Ninebot ürünleri arasında şirketin 2023 yılında piyasaya sunduğu MAX G2, F2, F2 Plus, F2 Pro, E2, E2 Plus, C2 ve C2 Pro KickScooter ürünler ile GT1, GT2 model Moto-Scooter’lar ve elektrikli karting modeli GoKart Pro yer alıyor. Bu modeller içinde F2 Pro ve MAX G2 modellerini deneyimleme imkanı elde ettik. F2 Pro, amortisörlü yapısı ve çekiş kontrol sistemiyle kasisli yollarda sağlam bir kullanım sergiliyor. MAX G2'nin ise ivmelenmesi etkileyici. Her ikisi de denge konusunda başarılı modeller. Bu ürünlerle ilgili detayları Teknoblog.com'daki ilgili haberimizde bulabilirsiniz. #segway #segwayninebot #scooter ♬ ALMOST HOME

Segway-Ninebot APAC&MEA Genel Müdürü John Peng, Türkiye pazarına güçlü bir iş ortağı olan Bilkom ile girmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Peng, ürünlerinin yolculukları daha eğlenceli ve heyecanlı hale getireceğine inandığını ifade etti.

Segway-Ninebot, mikro mobilite teknolojisi alanındaki inovasyonlarla sürüş rahatlığını ve güvenliği ön plana çıkarıyor. Şirket, 10 milyon KickScooter üretimine ulaşmış durumda. Şirketin RideyLONG batarya teknolojisi, daha uzun menzil ve verimli bir batarya kullanımı sunuyor. KickScooter’lar aynı zamanda Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) gibi güvenlik özelliklerine sahip.

MAX G2, Segway-Ninebot’un yeni KickScooter modeli, en iyi sürüş deneyimini sunuyor. Eğimli rampalarda bile kolayca ilerleyebilen bu model, 900W çıkış gücüne ulaşabilen motor, 10 inçlik lastikler ve yeni RideyLONG teknolojisiyle, tek şarjla 70 km’ye kadar uzun menzil sunuyor. Ayrıca çekiş kontrol sistemi (TCS) ve hırsızlık önleme sistemi gibi özellikleriyle de kullanıcı güvenliğini sağlıyor.

segway-ninebot

F2 Serisi, orta seviye sürücüler için ideal bir KickScooter modeli. Geniş gidonları, entegre yön göstergeleri ve 10 inçlik lastiklerle konforlu bir sürüş sağlıyor. E2 serisi ise genişletilmiş yeni gösterge paneli, dayanıklı içi boş katı lastikler ve çift fren sistemiyle son derece uygun fiyatlı ve pratik bir çözüm sunuyor.

Çocuklar için tasarlanan C2 serisi, ebeveynlerin güvenle tercih edebilecekleri bir dizi güvenlik özellikleri sunuyor. Segway-Ninebot ürünleri, Bilkom güvencesiyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Bilkom güvencesi ile satışa sunulan Segway-Ninebot ürünleri arasında şirketin 2023 yılında piyasaya sunduğu MAX G2, F2, F2 Plus, F2 Pro, E2, E2 Plus, C2 ve C2 Pro KickScooter ürünler ile GT1, GT2 model Moto-Scooter’lar ve elektrikli karting modeli GoKart Pro yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER