Eğlence

En iyi Sega Genesis oyunlarından üçü Nintendo 3DS’e geliyor

nintendo-3ds-basin

Sega ve M2’nin klasik oyunları üç boyutlu olarak yeniden sunması Nintendo 3DS’in en iyi yönleri arasında sayılıyor. Sega tarafından yapılan son açıklama, Genesis döneminden üç oyunun daha üç boyutlu olarak Nintendo 3DS kullanıcılarıyla buluşacağı müjdesini veriyor.

Bu yeni oyunlardan ilki olan Streets of Rage II, Sega’nın yeni teklifleri arasında en meşhur oyun olarak göze çarpıyor. Sega, Streets of Rage serisinin ilk oyununu daha önce Nintendo 3DS’e uygun hâle getirmişti. Streets of Rage serisi görsel enerjisiyle bilinmese de, Sega’nın Streets of Rage II’nin 3DS versiyonuyla bu algıyı değiştirebileceği belirtiliyor.

Sega tarafından Nintendo 3DS’e taşınan bir diğer Genesis oyunu ise Gunstar Heroes. Treasure tarafından geliştirilen oyunun iki boyutluyken bile kullanıcıları görsel olarak etkilemesi 3D versiyona dair umutları artırıyor. Sonic The Hedgehog 2 de Sega Genesis’ten Nintendo 3DS’e aktarılan son oyun olacak.

Oyunlar ABD’de sırasıyla temmuz, ağustos ve eylül aylarında yayınlanacak. Nintendo 3DS kullanıcılarından oyun başına 5,99 dolar talep edilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER