Teknoloji

Saygus’tan 320 GB depolama alanı sunan akıllı telefon

saygus-v2-070115

CES 2015’in gözdesi temelde giyilebilir ürünler olsa da, ilginç akıllı telefonlar da etkinlikte görücüye çıktı. Saygus tarafından üretilen V2 de bu cihazlar arasında yer alıyor. Saygus V2’nin en önemli özelliği olarak ise kullanıcılarına 320 GB’lık fiziksel bir depolama alanı sunabilmesi göze çarpıyor.

1080p, 5 inç bir ekrana sahip olan Saygus V2 gücünü dört çekirdekli 2.5 GHz işlemcisinden alıyor. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. Dahili hafıza 64 GB olsa da, Saygus V2’de bulunan 128 GB destekli iki adet microSDXC kart yuvası sayesinde cihazın dahili depolama alanının üstüne 256 GB daha eklenebiliyor. Kutusundan Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkan Saygus V2’nin arkasında çift LED flaşlı 21 megapiksel kamera bulunuyor. Cihazın önündeki 13 megapiksel kameraysa son derece net özçekimler gerçekleştirmenin önünü açıyor.

Harman Kardon hoparlörler, biyometrik parmak izi tarayıcısı, Qi kablosuz şarj Saygus V2’nin diğer özellikleri arasında bulunuyor. Küçük ama dayanıklı tasarımı fazla etkileyici olmasa da, Saygus V2’nin bileşenleri insanın aklında iz bırakacak cinsten.

Saygus V2’nin ilkbahar aylarında satışa sunulması planlanıyor. Cihazın fiyatı konusunda resmi bir açıklama gelmese de, piyasadaki diğer 5 inç telefonlarla eş seviyede bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER