Eğlence

SanDisk’ten microSD destekleyen MP3 çalar

Teknoblog.com – Hafıza kartları konusunda haklı bir üne sahip olan SanDisk, MP3 çalar pazarında da iddialı ürünler çıkarıyor. Ülkemizde bazı örneklerini görmüş olsak da, Türkiye piyasasında DRMsiz şarkıların yüklü halde geldiği microSD kartlar satılmıyor. Ancak ABD’de böyle bir şeyler var ki SanDisk bu amaca hizmet eden bir ürün çıkarmış: Sansa slotMusic Player.

Hazır şarkılarla gelen microSD kartların yanı sıra, elinizde bulunan boş microSD karta bilgisayar üzerinden yüklediğiniz MP3’ler de bu MP3 çalar tarafından çalınabiliyor. En fazla 16 GB’a kadar microSD kart desteği bulunuyor. MP3 ve korumasız WMA formatlarını çalabilen Sansa slotMusic oldukça küçük boyutlara sahip ABD’de 20 $’a satılacak. Ek 15 $ karşılığında 1GB’lık slotMusic kart albümü ve slotMusic Artists markası da satın alınabilecek.

ABD’de Wal-Mart ve Best Buy gibi mağazalarda kısa bir süre sonra satışa sunulacak ürünün 2009’da Avrupa ve diğer bölgelerde de satışa çıkması bekleniyor. Ayrıntılı bilgi için SanDisk’in basın bültenlerine göz atabilirsiniz.

Okuyun — slotMusic Player
Okuyun — slotMusic Artists

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER