Teknoloji

SanDisk iXpand Base iPhone’u hem şarj ediyor hem de yedekliyor

SanDisk iXpand Base iPhone’u sadece güç anlamında değil, veri depolama anlamında da destekliyor. Bir iPhone şarj aleti olan bu cihaz aynı zamanda şarj sırasında telefonun yedeklemesini de gerçekleştiriyor.

iOS’in çalışma mantığı nedeniyle mükemmel bir yedekleme çözümü olmasa da, iXpand Base sadece fotoğrafları, videoları ve kişi listesini yedekleyebiliyor. iCloud yedekleme alanı bitenler veya yerel depolama alanını tercih edenler için kullanışlı bir yedekleme çözümü olabilir.

SanDisk iXpand Base’in dört farklı depolama kapasitesiyle sunuyor. 32 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasiteli modeller sırasıyla 49.99, 99.99, 129.99 ve 199.99 dolarlık yurt dışı fiyatlarıyla satışa çıkıyor.

iXpand Base Lightning-USB kablosuyla çalışıyor. Kablo ürün kutusundan çıkmıyor. Ayrıca edineceğiniz kabloyu iXpand Base’in içine sarabilirsiniz. Daha sonra da prize bağlayabilirsiniz. Adaptör 15 W güç sağlıyor.

Bu arada iXpand Base’deki dosyaları bir SD kartı veya micro USB kablosu yardımıyla doğrudan bilgisayara aktarabilirsiniz. SanDisk iXpand Base iOS uygulaması sayesinde dosyalara telefondan da erişebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER