Teknoloji

SanDisk’ten hızlı seçenek: 64 GB Extreme Pro microSDXC kart

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sandisk-170914

Geçtiğimiz hafta 512 GB Extreme Pro SDXC hafıza kartını duyuran SanDisk, aynı seriye yeni bir ekleme daha yaptı ve 64 GB Extreme Pro microSDXC kartı görücüye çıkardı. SanDisk yeni microSD kartını ”piyasadaki en hızlı microSD kart” olarak tanımlarken, artan depolama ihtiyaçları için daha yüksek bir hız ve kapasiteye gerek olduğuna dikkat çekti. 64GB Extreme Pro microSDXC UHS-I kart 4K videoları da yönetme yeteneğiyle birlikte gelecek.

SanDisk’in yeni microSDXC kartı 95 MB/s’ye kadar transfer hızı ve UHS Speed Class 3 derecesi gibi özellikleriyle göze çarparken, diğer özellikleri de denkleme dahil edildiğinde 4K videolarla uğraşan kullanıcılar için son derece uygun bir seçenek olarak tanımlanıyor.

4K videoların artık sadece belli bir kullanıcı grubuna yönelik olmadğını vurgulayan SanDisk, 4K videolarla başa çıkabilen microSD kartlarına yönelik ihtiyacın arttığına dikkat çekti. SanDisk’in 64 GB Extreme Pro microSDXC kartı 299.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu hafıza kartını 79.99 dolardan başlayan fiyatlarlarla satılacak olan 16 ve 32 GB’lık versiyonlar takip edecek.

İLGİLİ HABERLER