Teknoloji

Samsung’un yılın ilk yarısında çıkaracağı Android cihazlarıyla ilgili bazı detaylar sızdı

Samsung’un 2013’te beklenen cihazları arasında gözler çoğunlukla Samsung Galaxy S IV’e çevrilmiş durumda. Ancak Güney Koreli şirketin yıl boyunca bu akıllı telefon dışında başka cihazlar da çıkarmasını bekliyoruz. TechnoBuffalo sitesi bunlarla ilgili bazı detaylara ulaşmış. 2013’ün ilk yarısında beklenen cihazları listeyen site Galaxy S IV’ü pas geçmişe benziyor. Anlaşılan Samsung bu cihazla ilgili bilgileri geçen yıl olduğu gibi son ana kadar bir şekilde gizli tutmayı başaracak.

samsung-galaxy-note-8-0-tbuffalo-sizinti-1-230113

TechnoBuffalo’nun haberini verdiği cihazlardan bir tanesi Galaxy Note 8.0. Daha önce de hakkında çeşitli dedikodular duyduğumuz cihazın teknik özelliklerine baktığımızda karşımıza ilgi çekici bir ürünün çıkacağını söyleyebiliriz. 8 inç ekran için 1280 x 800 çözünürlük fena sayılmaz. Dört çekirdekli işlemci de her türlü işin gerçekleştirilmesi için yeterli olur gibi görünüyor.

samsung-galaxy-x-cover-2-tbuffalo-sizinti-1-230113

Detayları sızdırılan diğer cihazlar arasında Galaxy Young, Galaxy X Cover 2 ve Galaxy Pocket Plus 2 gibi genellikle giriş ve orta seviyeye hitap edecek cihazlar var. X Cover 2 cihazı 4 inç WVGA ekran, çift çekirdekli 1 GHz yongaset, beş megapiksel çözünürlüklü kamera gibi unsurlarla diğerlerinden biraz daha fazla öne çıkıyor. Bakalım bu cihazların ne kadarını gelecek ayki MWC’de göreceğiz. Cihazlar hakkında sızan detayları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili >>TechnoBuffalo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER