Eğlence

Samsung’un yeni kişisel medya oynatıcıları: YP-Q3 ve YP-U6

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın yenilenmiş iPod serisi müzik meraklılarının hayallerini süsleyen yeni cihazlar olabilir, ancak kabul etmek gerekir ki bu piyasada iPod’un alternatifi olan birçok medya çalar bulunuyor. Alternatifler arasında Samsung’un Apple ile aynı zamanda tanıttığı iki yepyeni kişisel medya oynatıcı cihazı da yer alıyor. İşte karşınızda Samsung YP-Q3 ve YP-U6.

YP-Q3’ten başlayalım. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi oldukça renkli ve cesur bir tasarıma sahip olan YP-Q3 45 saatlik kesintisiz müzik keyfi veya 10 saat boyunca kesintisiz video izleme imkânı sunuyor. 5.1 kanal ses sitemine sahip olan bu cihazda Samsung’un SoundAlive teknolojisi de yer alıyor.

Daha basit birşeyler isteyenler içinse Samsung YP-U6’yı öneriyor. Daha basit bir tasarıma sahip olan U6 da Q3 ile aynı renk seçenekleriyle geliyor. SoundAlive özellikli bu cihazda yer alan Fitness Mode adlı bir özellik harcadığınız kalori miktarını hesaplayarak formunuzu korumanızda size yardımcı oluyor. 20 saatlik kesintisiz müzik keyfi de cabası…

Samsung’un yeni medya oynatıcılarının ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne kadara satılacağı henüz açıklanmadı. Ancak çok da pahalı olmamasını bekliyoruz.

İlgili – Samsung Hub

İLGİLİ HABERLER