Manşetler

Samsung’un yeni Galaxy tanıtım videoları Galaxy S6 hakkında çeşitli ipuçları veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-yeni-galaxy-s6-reklam-190215

Samsung’un yeni Galaxy S amiral gemisiyle 1 Martta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanışacağız. Samsung bu etkinlik öncesinde yeni akıllı telefonunun ön tanıtımlarını yapmaya başladı. Samsung Tomorrow üzerinden yayınlanan iki video yeni Galaxy’nin hangi özelliklere sahip olacağı noktasında çeşitli ipuçları veriyor.

İlk videoda bir pencereden çekilmiş caddenin görüntüsü yer alıyor. Daha sonra bu görüntü hızlanıyor, hemen sonrasında da uzaklaştırma yapılarak pencerenin geri tarafında, evin içinde duran nesnelere odaklanılıyor. Samsung telefon hızlı olduğu takdirde işlerin hızlı yürüyeceğini, bu durumda özel hayata daha fazla zaman kalacağını söylüyor. Bu durumda yeni Galaxy’nin epey hızlı, hem iş hayatında hem de özel hayatta kullanıma olanak sağlayacak çeşitli işlevler barındırmasını bekleyebiliriz. Aslında bu sürpriz olmaz, çünkü önceki nesil Galaxy amiral gemileri de aynı özelliklere sahipti.

İkinci video ise cihazın arka yüzeyine ait olduğunu düşündüğümüz bir düzlem üzerinde kameranın dolaşmasını ve daha sonra da görüntünün yumuşak geçişle bir tünele ve tünelin sonundaki ışığa kaymasını gösteriyor. Bu video yeni Samsung’un, nam-ı diğer Samsung Galaxy S6’nın farklı bir arka yüzeye, tasarıma, ayrıca iyi bir kameraya sahip olacağını işaret ediyor.

Yukarıda belirttiğimiz gibi, Samsung’un yeni Galaxy telefonu 1 Mart tarihinde Barselona’da Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Detaylar ve ön incelemeler de zamanı geldiğinde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER