Teknoloji

Samsung’un Galaxy S5 ile sunacağı hediyeler egzersiz odaklı olacak

Samsung nisan ayında piyasaya süreceği yeni gözde akıllı telefonu Galaxy S5 ile birlikte müşterilerine bazı servisleri ücretsiz olarak deneme imkanı verecek. Daha önce olduğu gibi yine 50 GB’lık Dropbox depolama alanı sağlayacak olan şirket, ülkeye bağlı olarak 3 ila 12 ay arasında değişen Evernote Premium ve 12 aylık Bloomberg Businessweek aboneliklerini de ücretsiz olarak hediye edecek.

Glam_Galaxy-S5_Group

Bunun dışında Samsung’un sunduğu ücretsiz abonelik fırsatlarında daha çok egzersiz alanına odaklanmış olması dikkat çekiyor. Galaxy S5 satın alanlara egzersiz takip servisi RunKeeper için 1 yıllık ücretsiz abonelik imkanı sunan Samsung, bir diğer sağlık servisi Lark için de 12 ay süreyle ücretsiz abonelik fırsatı veriyor. MapMyFitness ve Skimble uygulamaları için belirlenen ücretsiz abonelik süreleriyse 6 ay.

Söz konusu fırsatları ”yaşam tarzına odaklı” olarak lanse eden Samsung, böylelikle sağlık ve egzersize verdiği önemin altını bir kez daha çizmiş oldu. Galaxy S5 hediyeleri adı altında sunulan sağlık ve egzersiz uygulamalarının Samsung’un S Health uygulamasına ve kalp atış hızı sensörüne eşlik etmesi bekleniyor. Samsung bu hediyeler için toplam 16 şirketle işbirliği yapıyor. Şirket operatörlerin bu hediyelerden bazılarının dağıtmama gibi bir tercihte bulunabileceğini de belirtti.

İlgili >> Samsung

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER