Teknoloji

Samsung’un Android telefonu 2009 üçüncü çeyrekte geliyor, diğerleri onu izleyecek

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

20090317-samsung-androidİki gün önce Samsung’un internete sızan Android telefonu fotoğrafını hatırlarsınız. DigiTimes’ın pazardaki kaynaklarına göre Temmuz ayına kadar Samsung’a ait bir Android telefonu ile ilgili hiçbir şey görmeyeceğiz.

Ayrıca haberde, Samsung’un Android’li cihaz çıkaracak olan ilk “beş büyük kulübü” üyesi olacağı söyleniyor. Motorola, LG ve Sony Ericsson’un da Android üzerine çalışmaları bulunuyor. LG’nin Haziran ayında Android’li telefon çıkarmasını, aynı şekilde Motorola’nın da 2009 ikinci çeyreğe Android telefonunu yetiştirmeye çalıştığını haber almıştık. Ancak DigiTimes’ın kaynakları bu şirketlerin Samsung’tan hızlı olamayacağını düşünüyor.

İlgili — DigiTimes

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl