Teknoloji

Samsung’un Android tableti 11 Ağustos’ta tanıtılacak mı?

Samsung’un ayrıntıları internete sızmış olan Galaxy tablet için verdiği zaman aralığı olan 2010 üçüncü çeyreğin içinde bulunmaktayız. Bu tablet için beklentilerin dozu iderek yükseliyor. Gelen son haberler Güney Koreli şirketin yeni tabletini gelecek hafta Çarşamba günü düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı yönünde.

11 Ağustos Çarşamba günü New York’ta düzenlenecek olan etkinlikte şirketin Galaxy S’ten ilham alarak geliştirdiği Android işletim sistemli tableti Galaxy Tab, Samsung Tab, vs. isimli tableti tanıtılacak. Cihazın ayrıntıları resmen açıklanmış değil, ancak yazının başında da belirttiğimiz gibi bazı ayrıntılar internete sızmış durumda. 7 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olması beklenen bu tabletin Android 2.2 ile çalışacağı, ayrıca bazı telefon fonksiyonlarını da yerine getireceği söyleniyor.

Basın mensuplarına gönderilen davetiyede “yeni ürünleri görme” fırsatından bahsediliyor. Bu nedenle tabletin yanı sıra Samsung markalı başka cihazlar da basın mensupları karşısına çıkabilir. Bu, yeni bir 3DTV ya da elektronik eşya olabilir. Ancak herkesin dikkati ve isteği Android tabanlı tablet üzerine yoğunlaşmış olmalı.

İlgili – CrunchGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER