Teknoloji

Samsung’tan yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranlı NV100HD

samsung-nv100hd_01_low-290-x-198Samsung Electronics, HD çekim yapabilen, dünyanın en yüksek çözünürlük değerine ulaşan yeni NV100HD kompakt fotoğraf makinesini piyasaya sürdü.

Dünyanın önde gelen fotoğraf sanatçılarının da önerdiği, en yeni Samsung dijital fotoğraf makinesi NV 100HD?nin öne çıkan en önemli özelliği 14.7 Megapiksel çözünürlüğe sahip olması. Dijital kompak makinelerdeki en yüksek çözünürlük değerine ulaşan NV100 ile yüzde 500 zumlayarak çektiğiniz detay fotoğraflarda bile, piksellenme sorunu yaşanmıyor.

Yüksek tanımlı (HD) fotoğraf ve film çekimi yapabilen NV100 ile aynı zamanda fotoğraflarınızı HDTV özellikli bir televizyonda sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz. NV100, 3.6x Schneider Kreuznach objektifi ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğü ile içinizdeki sanatçıyı harekete geçirmeye hazır.

Manzara Fotoğrafçılarının Yüzünü Güldüren Objektif
NV 100?ün geniş açılı (28mm) objektifi ile şaşırtıcı güzellikte manzara resimleri yakalanabiliyor. Fotoğraf makinesi manzaranın hiçbir detayını kaybetmezken, HD kalitesinden de ödün vermiyor. Yüz mimiklerini bile yakalayan Samsung dijital fotoğraf makinalarındaki yüz tanıma özelliğinin yanı sıra, NV100?de göz kırpmaları ve gülümsemeleri algılayan özellikler de mevcut.

Samsung NV100HD, 3 inç’lik dokunmatik ekranı, menüler arasında kolay geçiş yapabilmeye ve resimleri daha net görüntülemeye olanak tanıyor. Öte yandan Anynet+ fonksiyonu, menüde televizyon kumandası aracılığı ile gezinme yapmanıza bile imkan tanıyor.

NV100 HD?nin siyah, üst paneli kırmızı gövdesi gümüş, üst paneli siyah gövdesi titanyum olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

samsung-nv100hd_red_low-600-x-433

İLGİLİ HABERLER