Teknoloji

Samsung’tan çift sim kartlı cep telefonu: D980

samsung-sgh-d980_-_2Samsung?un Şubat ayında satışa sunacağı Samsung D980 iki SIM kartı aynı anda o andaki istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda kontrol etmenize olanak tanıyor. Dayanıklı pili sayesinde Samsung D980 ile iki hattınız da uzun süreler her an aramaya ve aranmaya müsait bir şekilde beklerken her iki hattında sahip olduğu EDGE özelliği ile bilgi alışverişiniz çok daha hızlı gerçekleşiyor.

Geniş dokunmatik ekran
2,6 inçlik QVGA LCD dokunmatik geniş ekrana sahip Samsung D980,  kullanıcı arayüzü ile dokunmatik ekran deneyimini maksimum keyfe ve kolaylığa taşıyor.  kullanıcı arayüzü birbiri ardına gelen menü sayfalarıyla uğraşmanıza gerek bırakmadan, telefonun içeriğine çok daha pratik ulaşmanıza olanak tanırken ana menüyü ya da bekleme menüsünü istediğiniz gibi düzenlemenizi sağlıyor. 

5MP kamera ile her anınızı kusursuz görüntüleyin
CMOS lens ve oto fokus özelliğine sahip 5MP kamera 3X Dijital Zoom ve Macro Modu ile detayları daha da ortaya çıkaran fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Geniş ışık yayan Power LED ile karanlık ortamlarda bile yüksek kalitede fotoğraf çekmek elinizde. Sarsıntı önleme özelliği ise fotoğraf çekilirken yaşanan el titremesi ile ortaya çıkan kötü görüntüleri ortadan kadırıyor ve daha net fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Video çekme özelliğine de sahip Samsung D980 MPEG formatında videolar çekmenize ve bunları sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak tanıyor.

24 saat müzik, hızlı ve kesintisiz iletişim!
MP3, AAC, AAC+, E-AAC+, AMR, MIDI, SP-MIDI ve i-melody formatlarında çalan müzikçalar ve hafıza kartı ile 2GB?a kadar yükseltilen hafıza ile bütün favori şarkılarınızı yanınızda taşıyabilir, albüm kapaklarına bakarak da müzik seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. FM radyo ile istediğiniz istasyonunu dinleyebilr, en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. USB 2.0 özelliği hızlı veri transferine olanak tanırken, Bluetooth 2.0 + EDR ile yine hızlı bir şekilde kablosuz iletişim içinde olabilirsiniz.

samsung-sgh-d980_-_1-400-x-640

Basın bülteninden derlenmiştir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER