Teknoloji

Samsung’tan 8 megapiksellik dokunmatik ekranlı cep telefonu: Pixon

samsung-pixon-200-x-319Uzun zamandır heyecanla beklenen, Samsung Pixon tamamen dokunmatik ekrana sahip 8 megapiksel kameralı cep telefonu  (M8800) Şubat 2009 itibari ile Türkiye?de de satışa sunuluyor.Samsung Pixon, hayatın her anını, en beklenmedik kareleri, nerede olurlarsa olsun, her an kolayca yakalayıp sevdikleriyle paylaşmak isteyen kullanıcılar için ideal.

Bir şey görüp, ?Keşke kameram yanımda olsaydı!? diye düşündüğünüz zamanlar mutlaka olmuştur. Birçok kişi saklamak ve sevdikleriyle paylaşmak istediği nefes kesici, şaşırtıcı ya da beklenmedik anlarla karşılaşır.Samsung Pixon  sayesinde artık bu mükemmel anları kaçırmak geçmişte kalıyor. Arkadaşlarınızı, ailenizi görüntülemek istediğinizde, beklenmedik bir anda biriyle karşılaştığınızda ya da karşınıza eğlenceli bir durum çıktığında yanınızda kameranız olsa bile, kamerayı çıkarıp çalıştırmak zaman aldığından sözkonusu anı yakalamak çok zor olabiliyor. Şimdi bu eğlenceli anları iyi bir kameranın tüm özelliklerine sahip olan kameralı cep telefonu Samsung Pixon ile yakalamak çok kolay.

Dünyanın en ince tam dokunmatik ekranlı 8 megapiksel kameralı telefonu
Samsung Pixon, 13.8 mm inceliğindeki şık tasarımının yanısıra, bir çok harika özelliğe de sahip. Dış görünüşü bir kamerayı andıran Samsung Pixon güçlü bir taşınabilir kamera gibi X16 dijital zoom, otomatik fokus, panoramik çekim ve coğrafi-izleme özelliklerine de sahip. Bütün bunlara ek olarak aktive edildiği zaman sadece gülümsendiği anda fotoğraf çeken Gülücük Yakala!, yine aktive edildiğinde fotoğrafı çekmek için gözlerin açık olduğu anı yakalayan Göz Kırpma Modu ve kameranın, resmini çektiğiniz kişilerin yüzlerine fokuslanıp daha güzel resimler çekmesini sağlayan Yüz Tanıma Modu gibi pek çok akıllı özelliğe sahip ?unuzla fotoğraf çekmenin keyfini dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde, en yüksek seviyede alabileceksiniz.

Samsung Pixon, 3.2 inçlik tam dokunmatik ekranı ve fotoğraf görüntüleme/paylaşımını çok daha kolaylaştıran entegre Fotoğraf Tarayıcısı ile taşınabilir kameralardan bile üstün özellikler taşıyor. Tüm bu özellikleri TV Out, DivX oynatıcı, 720 x 480 video çözünürlüğü ve 120 fps?nin destekliyor olması Samsung Pixon?u benzersiz ve daha da üstün kılıyor.

Samsung Pixon kamera özelliği olan, ancak güçlü bir kameranın tüm özelliklerine sahip olmayan kameralı cep telefonlarından sıkılan kullanıcıları memnun edecek.

İLGİLİ HABERLER