Teknoloji

Samsung’dan WiFi destekli, Galaxy S’e bağlanabilen SH100 dijital fotoğraf makinesi – Galeri

Samsung’un WiFi destekli yeni dijital fotoğraf makinesi Samsung SH100’ün duyurusunu gerçekleştirdi. 14.2 megapiksellik CCD sensöre ve 3 inç’lik LCD ekrana sahip olan bu makine sahip olduğu kablosuz bağlantı desteği sayesinde daha da etkileyici bir cihaz hâline geliyor.

WiFi desteği sayesinde çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları Facebook, Picasa ve YouTube gibi sosyal paylaşım sitelerine anında yükleyebilir, makineyi bir Samsung Galaxy S ile eşleyerek çekmiş olduğunuz fotoğrafları Galaxy S üzerinden görebilirsiniz, hatta bu fotoğraflara GPS etiketi bile ekleyebilirsiniz. DLNA desteği sayesinde çekilmiş olan fotoğraf ve videoları aynı ağa bağlı HDTV veya set üstü cihazlarda görüntülemek mümkünken, PC Auto Back-up özelliği de bilgisayarı yerel ağ aracılığıyla uzaktan başlatıp SH100’ün bellek kartındakileri bilgisayara göndermenizi sağlıyor. Tüm kontrollerin dokunmatik ekran üzerinden sağlandığı bu cihazda 5x optik zum, görüntü sabitleme desteği, yüz tanıma ve çeşitli otomatik çekim modları yer alıyor.

Samsung SH100’de bazı kısıtlamalar da yok sayılmaz. Ne yazık ki, sadece 2 megapiksellik sabit görüntüler veya 720p HD videolar DLNA aracılığıyla uzaktaki görüntü kaynaklarına aktarılabiliyor. Samsung SH100’ün Mart 2011’de 199.99$’lık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Galeri: Samsung SH100 Dijital Fotoğraf Makinesi
[nggallery id=474]

İlgili – SlashGear (Basın Bülteni)

İLGİLİ HABERLER