Manşetler

Samsung’dan uygun fiyatlı Bada akıllı telefonu: Wave 723

Samsung’un Bada işletim sistemli ilk telefonu Wave S8500 kendini inceleyen teknoloji editörlerini pek de tatmin etmemişe benziyordu. Aslında bu model oldukça sağlam özelliklere sahipti, ancak yüksek fiyatı O’nun ve dolayısıyla Bada’nın daha geniş bir kitleye yayılmasına engel oluşturuyordu.

Neyse ki, Samsung daha uygun fiyatlı Wave 723 (GT-S7320E) ile karşımıza çıktı. Akıllı telefon pazarını “demokratize” etmeyi amaçlayan bu telefonda 3.2 inç’lik WQVGA LCD ekran, 5 megapiksellik kamera ve çift bant UMTS/HSPA desteği yer alıyor.

Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n ve A-GPS, 90 MB’lık dahili bellek, microSD kart yuvası da telefonla birlikte sunulanlar arasında. Samsung’un diğer telefonlarında gördüğümüz geniş ses ve video kodlayıcı desteğinin sunulmuyor olması biraz hayalkırıklığı yaratsa da, Wave 723 MPEG4, H.263, H.264 tabanlı videoları, DivX ve Xvid dosyalarını rahatlıkla oynatabiliyor.

Henüz gelişme aşamasında olan Bada uygulama mağazasından ek uygulamalarında indirilebileceği Wave 723 gelecek ay Almanya’da daha sonra Avrupa’nın diğer ülkelerinde, Asya ve Afrika’da piyasada olacak.

İlgili – Slashgear (Basın Bülteni)

İLGİLİ HABERLER