Teknoloji

Samsung’dan orta seviye Galaxy cihazları: Galaxy Gio, Ace, Mini, Fit

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy_ace_s5830_product_image_5Samsung Galaxy S’in takipçisi olacak çift çekirdekli işlemcili yeni akıllı telefonu büyük bir merakla bekliyoruz. Ancak görünen o ki, Samsung Galaxy serisinin diğer üyelerini açıklamak için Mobil Dünya Kongresi’ni beklemedi. Güney Koreli üretici dört yeni Galaxy modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Galaxy Gio, Ace, Mini ve Fit modellerinin hepsi Galaxy ailesinin alamet-i farikası olan Android işletim sistemiyle çalışıyor. Telefonların teknik özelliklerine bakacak olursak orta seviye kullanıcılara hitap ettiğini görüyoruz. Zaten telefonlar Rusya, Hindistan, Çin gibi gelişmekte olan ülkelerde piyasaya çıkacak. Samsung’un bu yeni Android cihazları 14-17 Şubat tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan 2011 Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

Galeri: Samsung Galaxy Gio, Ace, Mini ve Fit
[nggallery id=493]

Yeni Samsung Galaxy Ailesi ile Siz de Tanışın!

Gelişmiş donanımları ve zengin mobil deneyimiyle bütün dikkatleri üzerine çeken Samsung Galaxy ailesinin üyeleri, çarpıcı özellikleri ve şık tasarımlarıyla farklı zevklere hitap ediyor.

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, farklı donanım özellikleri ve şık tasarımlarıyla her zevke hitap edecek olan Galaxy Ailesini global pazara sunduğunu duyurdu. Android’in güçlü altyapısıyla kusursuz donanım ve eşsiz mobil deneyim sunan Galaxy Ailesi; her cep telefonu kullanıcısının ihtiyaç ve beklentilerini en iyi karşılamaya yönelik tasarlanan Galaxy Gio, Galaxy Ace, Galaxy Mini ve Galaxy Fit modellerinden oluşuyor.

Android’in güçlü isimlerinden oluşan Galaxy Ailesi kullanıcıları, Samsung Apps aracılığıyla yükleyecekleri birbirinden kullanışlı ve eğlenceli uygulamalarıyla mobil deneyimlerini zenginleştirebiliyor. Galaxy Ailesi’nin sunduğu gelişmiş teknik özellikler arasında; mesaj yazma hızını en yüksek seviyeye çıkaran SWYPE, her an ve her yerde bağlantı olanağı sunan Wi-Fi desteği ve kullanıcıların e-posta, sosyal medya hesapları, rehber kişileri, SMS’leri gibi kişisel bilgileri tek bir platform üzerinden yönetebilmeye olanak tanıyan Social Hub öne çıkıyor.

7 ay içinde 10 milyon adet satış rakamıyla, çarpıcı bir başarı yakalayan Galaxy S’ten ilham alınarak geliştirilen Galaxy Ailesi ilk olarak, 14-17 Şubat tarihlerinde Barselona’da düzenlenecek Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtılacak.

Galaxy Gio (S5660)
Samsung Galaxy GIO, şık tasarımı ve gelişmiş sosyal ağ yeteneğiyle her an ve her yerde online dünyada yer alamak isteyen genç ve şık profesyoneller için mükemmel bir seçenek… 3.2 inç HVGA ekran özelliğiyle kusursuz bir ekran deneyimi sunuyor. İtalyanca’da “mücevher” anlamına gelen “GIO”, en değerli ve dikkat çekici aksesuarınız olmaya aday…

Galaxy Ace (S5830)
Samsung Galaxy Ace, trendleri yakından takip eden ve sosyal hayata önem veren gençlere hitap ediyor. Galaxy Ace, sofistike tasarımının arkasında; zarif, çok şık ve sade bir kullanım vaat ediyor. 3.5 inç HVGA ekran, 800 MHZ işlemci gibi güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra Google sesli arama ve ThinkFree belge görüntüleme özellikleriyle kompakt bir mobil deneyim sunuyor.

Galaxy Mini (S5570)
Eğlenceli Galaxy Mini sosyal yaşamlarıyla dikkat çeken moda tutkunları için ideal bir cep telefonu… Eğlenceli ve fonksiyonel kullanım özelliğiyle öne çıkan, mükemmel bir akıllı telefon deneyimi arayanlar, bütün aradıklarını Galaxy Mini’de bulacak. Mobil dünyanın bütün zenginliklerini kullanışlı boyutlara sığdıran Galaxy Mini, tasarımındaki renkli şeritlerle gösterişli bir görünüm sunuyor.

Kompakt dizaynının yanı sıra güçlü donanım özellikleriyle de dikkat çeken Galaxy Mini; 600 MHz işlemci, 3.14 inç QVGA ekran ve Google? ses özelliği sunuyor.

Galaxy Fit (S5670)
Galaxy Fit, gelişmiş teknik özellikleri ve güçlü yapısıyla profesyonel hayatın zorluklarıyla mücadele eden ve yoğun sosyal hayata sahip, profesyonel kullanıcılar için geliştirildi. İş dünyasının tempolu hayatı içinde yer alan tüketiciler, Galaxy Fit’in gelişmiş ofis programları, 5 megapiksel kamerası ve 600 MHZ web tarama işlemcisiyle birlikte bütün beklentilerini tek bir cihazda bulacak. Güçlü donanımıyla cep telefonu kullanıcılarının en önemli asistanı haline gelecek olan Galaxy Fit, iş dünyasının hızlı yapısına çok kolay adapte olacak.

İLGİLİ HABERLER