Teknoloji

Samsung’dan One UI 6 bombardımanı yeni modellerle sürüyor

one ui 6

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini yayma konusunda oldukça yoğun bir dönem geçiyor. Şirket, son olarak bu güncellemeyi Galaxy S21 FE, Galaxy A52s, Galaxy A33 ve Galaxy Tab S9 FE ile Galaxy Tab S9 FE+ modellerine sundu. Samsung için oldukça verimli geçen bu gün, kullanıcıların merakla beklediği güncellemelerin dağıtımını işaret ediyor.

S21 FE için yayınlanan güncelleme şu anda ABD’de Verizon’a özel akıllı telefon sürümü için dağıtılmakta. Şüphesiz, SIM kilitsiz cihazlar da bu güncellemeyi alacak ve diğer ülkelerde satılan S21 FE akıllı telefonlar da bu güncellemeyi takip edecek. Verizon’dan alınan bir S21 FE sahipleri, güncellemenin G990USQU9FWK5 ve G990U2SQU7FWK5 yapı numaralarıyla geldiğini ve Kasım 2023 güvenlik yaması seviyesini içerdiğini bilmeliler.

Galaxy A52s modeline gelince, bu cihaz şu anda Bulgaristan, Almanya ve Hollanda’da güncellemeyi alıyor. Güncelleme, 2.29GB boyutunda ve havadan indiriliyor. Yapı numarası A528BXXU5FWK4 olarak belirtiliyor ve Kasım 2023 güvenlik yamalarını da içeriyor. Bu güncellemenin diğer Avrupa ülkelerine de önümüzdeki günlerde ulaşması bekleniyor.

Sıradaki cihaz Galaxy A33. Bu model için de güncelleme, Avrupa’nın bazı bölgelerinde A336BXXU7DWK6 yapı numarasıyla ve Kasım güvenlik yamalarıyla sunuluyor. Bu güncelleme de 2.3GB indirme boyutuna sahip.

Son olarak, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Tab S9 FE+ modelleri, Avrupa’da One UI 6 güncellemesini alıyor. Yapı numaraları FE için X516BXXU1BWK9 ve FE+ için X616BXXU1BWK9 olarak belirlenmiş. Kasım güvenlik güncellemesi de bu güncellemeye dahil edilmiş.

Video: One UI 6 İncelemesi

Samsung’un bu güncellemelerle birlikte, kullanıcılarına daha güvenli, stabil ve yenilikçi bir deneyim sunmayı hedeflediği açık. One UI 6, Android 14 tabanlı olmasıyla beraber, cihazlarda daha akıcı bir arayüz ve geliştirilmiş özellikler sunuyor. Samsung kullanıcıları için bu güncellemeler, akıllı telefon ve tablet deneyimlerini yeni bir seviyeye taşıyacak yenilikler olarak görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER