Teknoloji

Samsung’dan kişisel bilgisayarlardan yönetilen kişisel bulut çözümü: HomeSync Lite (videolu)

Samsung dün Londra’da düzenlediği etkinlikte Galaxy NX ve yepyeni Windows 8 bilgisayarların yanı sıra HomeSync Lite adı verilen yeni bir çözümünü daha tanıttı. Kullanıcıların harici bir cihaz yerine bilgisayarlarını kullanarak kişisel bulut depolama alanlarını oluşturmalarına izin veren bir yazılım çözümü olan HomeSync Lite sayesinde kullanıcılar herhangi bir Samsung cihazından içerik yedekleme yapabiliyor, bunlardaki içeriklere herhangi bir ücret ödemeden erişebiliyor.

samsung-homesync-lite-210613

HomeSync Lite yazılımı harici sürücüleri de destekliyor, böylelikle kullanıcılar harket hâlindeyken fotoğraf, video, müzik ve doküman erişiminde bulunabiliyor veya bunları depolayabiliyor. HomeSync Lite en fazla beş Samsung hesabını destekliyor, ayrıca hesap başına altı Samsung cihazı bağlanabiliyor.

Yazılım kişisel klasörleri de destekliyor, böylelikle her bir aile bireyi kendisine ait olan dosyaları başka aile bireylerinin erişemeyeceği şekilde saklayabiliyor. Evinde küçük bir Samsung ekosistemi kuranlar için ideal gibi görünen bu yazılımla ilgili detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İlgili >> YouTube

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER